AfterDawn: IT-alan uutiset

Televisiolähetykset katkeavat Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa – DNA tekee mastotöitä

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 6.2.2018 10:17

Televisiolähetykset katkeavat Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa – DNA tekee mastotöitä DNA on ilmoittanut tekevänsä mastotöitä huomenna (7. helmikuuta) kello 9 - 17 välisenä aikana Nousiaisten ja Eurajoen lähetysasemilla, jolloin yhtiön VHF-verkossa on lähetyskatko Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueella.
Lähettimet joudutaan sulkemaan töiden ajaksi, minkä takia lähetyksetkin asemilta estyvät hetkellisesti. Nousiaisten lähetin palvelee Turun talousalueen pohjoisia osia, ja Eurajoen lähettimen näkyvyysalue kattaa Rauman ja Nakkilan välisen alueen.

DNA käytännössä korottaa molempien lähetysasemien mastoja, jolloin DNA:n VHF-verkon kanavien näkyvyysalue laajenee Turun ja Rauman seudulla, ja esimerkiksi korkeiden mäkien aiheuttamia katvealueita saadaan karsittua. Lisäksi Nousiaisten aseman lähetyssignaali optimoidaan suuntaamalla lähetysantennit uudelleen.

VHF-verkon teräväpiirtokanavien vastaanotto edellyttää DNA:n lähetinasemaan suunnattua VHF-antennia sekä antenniverkon HD-vastaanottoon tarkoitettua vastaanotinta.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto