AfterDawn: IT-alan uutiset

Varaslähtö ystävänpäivään – Facebook viettää kaveripäivää

Kirjoittaja AfterDawn @ 5.2.2018 10:47

Varaslähtö ystävänpäivään – Facebook viettää kaveripäivää Suomessa ystävänpäivää eli kansainvälisemmin Valentine's Daytä vietetään helmikuun 14. päivänä, mutta Facebookilla on käytössä ihan oma "kaveripäivä". Yhtiö on perinteisesti viettänyt kaveripäivää helmikuun 4. päivänä yhteisöpalvelun perustamispäivän kunniaksi.
Kaikki Facebookin käyttäjät voivat juhlistaa kaveripäivää hassunhauskoilla kaveripalkinnoilla, joilla voi kruunata oman hyvän ystävän bestikseksi, suurisydämiseksi tai tyypiksi, jolla on parhaimmat postaukset. Palkinto on käytännössä kuva, jonka ympärystää koristaa erilaiset animaatiot.

Ominaisuuteen pääsee käsiksi tästä.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto