AfterDawn: IT-alan uutiset

Tässä ovat Netflixin helmikuun uudet Originals-ohjelmat

Kirjoittaja AfterDawn @ 1.2.2018 19:34

Tässä ovat Netflixin helmikuun uudet Originals-ohjelmat Uusi vuosi on alkanut Netflixiltä melkoisen vauhdikkaasti ja peräti kahdeksan miljardien sijoitukset sisällöntuotantoon ja tietysti ohjemiston ulkoa ostamiseen ovat lähteneet käyntiin.
Tammikuu on loppu ja nyt on aika katsoa mitä Netflixillä on tarjota tässä kuussa. Uutuussisältöä riittää tietysti tässäkin kuussa, joten tarjolla on niin komediaa, elokuvia kuin uutuussarjoja.

Helmikuun aloittavat huomenna uudet sarjat Altered Carbon, joka perustuu Richard K. Morgan cyberpunk-scifi-novelliin, sekä Snoop Doggin teinejä jenkkifutikseen treenaava Coach Snoop. Tämän lisäksi täysin uusia, ensimmäisen kauden sarjoja ovat lasten animaatio Luna Petunia: Return to Amazia, uudelleen käynnistetty Queer Eye (Sillä silmällä) uudella Fab 5:llä, japanilaissarja Re:Mind, 90-luvulle sijoittuva teinikomedia Everything Sucks!, rikosdraama The Frankenstein Chroniclesin kaksi ensimmäistä kautta, dokumenttisarja First Team, jonka ensimmäinen jakso keskittyy futisjoukkue Juventusiin, antologiasarja Seven Seconds sekä huippukokki David Changin ruokaohjelma Ugly Delicious.

Pelkästään uusien Netflixin originaalisarjojen osalta kuukausi on siis täynnä katsottavaa. Tämän lisäksi palaavissa sarjoissa on mm. japanilaista animaatiota à la Fate/Apocrypha, draamasarja Greenhouse Academy, animaatiosarja DreamWorks Dragons: Race to the Edge kuudennella kaudella sekä Gérard Depardieun tähdittämä ranskalaissarja Marseille.

Elokuvatarjonnasta puolestaan huolehtivat mm. palkittu unkarilaisdramaa On Body and Soul, naisten oikeuksia ajavasta Gloria Allredistä kertova dokumenttielokuva Seeing Allred, Adam Nevillen saman nimiseen novelliin perustuva kauhuelokuva The Ritual, Sundance-palkittu lyhytelokuva The Trader (Sovdagari), Alexandra Daddarion tähdittämä romattinen komedia When We First Met, SNL-tähti Kate McKinnonin tähdittämä draama Irreplaceable You, korealaistrilleri Forgotten, scifimysteeri Mute sekä Intiasta ponnistava draama Love Per Square Foot.

Tietysti tarjolla on myös standup-komediaa mm. Fred Armisenin, Kavin Jayn sekä komediaelokuvista tunnetuksi tulleen veljesparin toisen puolikkaan, Marlon Wayansin, spesiaalien muodossa. Myös David Lettermanin My Next Guest Needs No Introduction palaa ja tällä kertaa haastateltavana on George Clooney.

Lisäksi Netflixiin ensimmäistä kertaa spesiaalinsa julkaisee myös brittimentalisti Derren Brown ja loppukuusta julkaistava ohjelma kantaa nimeä Derren Brown: The Push.

Tietysti Netflixiin lisätään kuluvan kuun aikana myös paljon muuta sekalaista sisältöä, mutta sitä sisältöä löytyy todennäköisesti myös muista palveluista ja televisiosta.AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Valtava tietohäviö – MySpace hävitti kaikki tiedot vuosilta 2003–2015 Valtava tietohäviö – MySpace hävitti kaikki tiedot vuosilta 2003–2015 (18.3.2019 17:29)
Sosiaalisen median ensimmäisen aallon harjalla ratsastaneen MySpacen tarinaan voidaan kirjata uusi sivu, sillä sivusto on hävittänyt ison osan sinne tallennetusta tiedosta. Jo useamman kuukauden ....
Apple paljasti uuden iPad Airin ja iPad minin – Tuli myyntiin Suomessa heti Apple paljasti uuden iPad Airin ja iPad minin – Tuli myyntiin Suomessa heti (18.3.2019 17:07)
Apple on esitellyt tänään uuden 10,5 tuuman iPad Airin sekä 7,9 tuuman iPad minin. Molemmat tuoteuutuudet tulivat myyntiin Suomessa tänään Apple.comin kautta. Erityistä uutta iPad Airissa ....
Microsoft keksi näppärän Chrome- ja Firefox-laajennoksen – Lisää Edgen käyttöä Microsoft keksi näppärän Chrome- ja Firefox-laajennoksen – Lisää Edgen käyttöä (18.3.2019 09:08)
Microsoft on keksinyt näppärän tavan lisätä Edge-verkkoselaimen suosiota Chromen ja Firefoxin kustannuksella: ohjelmistojätti on julkaissut kilpaileville selaimille järjestelmän tietoturvasta ....
1 kommentti
Oculus paljastaa uudet Rift S -lasit – Toinenkin yllätys tulossa Oculus paljastaa uudet Rift S -lasit – Toinenkin yllätys tulossa (18.3.2019 08:49)
Oculus on näkyvästi mukana tämän vuoden GDC-pelikehittäjämessuilla ja viikonloppuna julkaistussa blogikirjoituksessa luvataan, että yhtiöllä on yksi jos toinenkin yllätys hihassa. Oculus järjestää ....
OnePlus 7:stä uusia kuvia – Näissä väreissä puhelin tulee myyntiin OnePlus 7:stä uusia kuvia – Näissä väreissä puhelin tulee myyntiin (18.3.2019 08:33)
Maaliskuu on jo puolivälissä, joten uuden OnePlus-puhelimen julkaisuun ei voi olla enää kovin montaa viikkoa aikaa. Tänä vuonna tämä puhelin on nimeltään OnePlus 7, josta onkin jo muutama vuoto ....

Uutisarkisto