Tässä ovat Netflixin helmikuun uudet Originals-ohjelmat

Kirjoittaja AfterDawn @ 1.2.2018 19:34

Tässä ovat Netflixin helmikuun uudet Originals-ohjelmat Uusi vuosi on alkanut Netflixiltä melkoisen vauhdikkaasti ja peräti kahdeksan miljardien sijoitukset sisällöntuotantoon ja tietysti ohjemiston ulkoa ostamiseen ovat lähteneet käyntiin.
Tammikuu on loppu ja nyt on aika katsoa mitä Netflixillä on tarjota tässä kuussa. Uutuussisältöä riittää tietysti tässäkin kuussa, joten tarjolla on niin komediaa, elokuvia kuin uutuussarjoja.

Helmikuun aloittavat huomenna uudet sarjat Altered Carbon, joka perustuu Richard K. Morgan cyberpunk-scifi-novelliin, sekä Snoop Doggin teinejä jenkkifutikseen treenaava Coach Snoop. Tämän lisäksi täysin uusia, ensimmäisen kauden sarjoja ovat lasten animaatio Luna Petunia: Return to Amazia, uudelleen käynnistetty Queer Eye (Sillä silmällä) uudella Fab 5:llä, japanilaissarja Re:Mind, 90-luvulle sijoittuva teinikomedia Everything Sucks!, rikosdraama The Frankenstein Chroniclesin kaksi ensimmäistä kautta, dokumenttisarja First Team, jonka ensimmäinen jakso keskittyy futisjoukkue Juventusiin, antologiasarja Seven Seconds sekä huippukokki David Changin ruokaohjelma Ugly Delicious.Pelkästään uusien Netflixin originaalisarjojen osalta kuukausi on siis täynnä katsottavaa. Tämän lisäksi palaavissa sarjoissa on mm. japanilaista animaatiota à la Fate/Apocrypha, draamasarja Greenhouse Academy, animaatiosarja DreamWorks Dragons: Race to the Edge kuudennella kaudella sekä Gérard Depardieun tähdittämä ranskalaissarja Marseille.

Elokuvatarjonnasta puolestaan huolehtivat mm. palkittu unkarilaisdramaa On Body and Soul, naisten oikeuksia ajavasta Gloria Allredistä kertova dokumenttielokuva Seeing Allred, Adam Nevillen saman nimiseen novelliin perustuva kauhuelokuva The Ritual, Sundance-palkittu lyhytelokuva The Trader (Sovdagari), Alexandra Daddarion tähdittämä romattinen komedia When We First Met, SNL-tähti Kate McKinnonin tähdittämä draama Irreplaceable You, korealaistrilleri Forgotten, scifimysteeri Mute sekä Intiasta ponnistava draama Love Per Square Foot.

Tietysti tarjolla on myös standup-komediaa mm. Fred Armisenin, Kavin Jayn sekä komediaelokuvista tunnetuksi tulleen veljesparin toisen puolikkaan, Marlon Wayansin, spesiaalien muodossa. Myös David Lettermanin My Next Guest Needs No Introduction palaa ja tällä kertaa haastateltavana on George Clooney.

Lisäksi Netflixiin ensimmäistä kertaa spesiaalinsa julkaisee myös brittimentalisti Derren Brown ja loppukuusta julkaistava ohjelma kantaa nimeä Derren Brown: The Push.

Tietysti Netflixiin lisätään kuluvan kuun aikana myös paljon muuta sekalaista sisältöä, mutta sitä sisältöä löytyy todennäköisesti myös muista palveluista ja televisiosta.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Jaatko Netflixin muiden kanssa? Ei hätää, vaikka yhtiö etsii ratkaisuja pulmaan Jaatko Netflixin muiden kanssa? Ei hätää, vaikka yhtiö etsii ratkaisuja pulmaan (21.10.2019 21:04)
Yhtä kauan kuin Netflix on ollut merkittävä suoratoistopalvelu, ovat käyttäjät jakaneet palvelun kirjautumistietoja perheen tai kaveripiirin välillä. Netflixiä asia ei ole liiemmin kiristänyt, ....
Vuotaneet kuvat vahvistavat PlayStation 5:n prototyypin ulkonäön Vuotaneet kuvat vahvistavat PlayStation 5:n prototyypin ulkonäön (21.10.2019 20:30)
Sonyn viidennen sukupolven pelikonsoli on tulossa markkinoille ensi vuonna. Tässä vaiheessa laitteesta tiedetään tietysti vielä kovin vähän, sillä julkaisuun on todennäköisesti vielä noin vuosi aikaa. ....
Sadan tunnin akkukesto: arvostelussa Sennheiserin langattomat GSP 370 -pelikuulokkeet Sadan tunnin akkukesto: arvostelussa Sennheiserin langattomat GSP 370 -pelikuulokkeet (21.10.2019 20:14)
GSP 370:t ovat tunnetun kuulokevalmistajan ehkä vähän vähemmän tunnetun pelilaiteosaston uusin tuotos. Sennheiserin langattomat uutuuskuulokkeet lupaavat loistavaa äänenlaatua ja jopa sadan ....
Päivän diili: Huippulaadukas 144hz pelinäyttö isossa alennuksessa, vain 159 euroa! Päivän diili: Huippulaadukas 144hz pelinäyttö isossa alennuksessa, vain 159 euroa! (21.10.2019 20:03)
Tänään taitaa olla uutta pelinäyttöä haikailevan onnen päivä! Päivän diiliksi olemme valinneet tällä kertaa Benq:n Zowie-sarjan pelinäytön, joka tarjoaa 144 hertsin peli-iloa erittäin edulliseen hintaan. ....
Apple yrittää kehittää iPhonen korvaajan – Ei tiedä vielä miksi sitä haluttaisiin ostaa Apple yrittää kehittää iPhonen korvaajan – Ei tiedä vielä miksi sitä haluttaisiin ostaa (21.10.2019 18:28)
Bloomberg peesaa tuoreessa jutussaan analyytikko Ming-Chi Kuota, jonka mukaan Apple olisi julkaisemassa usean vuoden ajan kehitteillä olleet AR-lasit ensi vuonna. Lasien ensiesiintyminen voisi ....

Uutisarkisto