HTC esitteli uudet virtuaalilasit – Tässä on Vive Pro

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 9.1.2018 11:26

HTC esitteli uudet virtuaalilasit – Tässä on Vive Pro Älypuhelimista parhaiten tunnettu HTC on on esitellyt päivitetyn version suosituksi kohonneesta Vive-virtuaalilaseista. Uusi laite on saanut professionaalisuutta huokuvan nimen, Vive Pro.
Pro-lisämerkinnällä varustetut lasit poikkeavat alkuperäisistä Vive-laseista teknisesti, mutta myös käyttökokemukseen ja muotoiluun on tehty parannuksia. Lasit ovat ensinnäkin aikaisempaa kevyemmät ja kompaktimmat, minkä lisäksi HTC on päätynyt integroimaan kuulokkeet niihin. Katselumukavuuteenkin on tullut reilu parannus kun näytön tarkkuutta on korotettu 2880x1600 pikseliin – resoluutio on 78 prosenttia parempi kuin alkuperäisissä Vive-laseissa.

Vive Pro on taaksepäin yhteensopiva Vive-sovellusten ja -pelien kanssa sekä nykyisten laitteistojen, kuten huonemittaluokassa liikettä seuraavien jäljittimien kanssa. HTC:ltä on kuitenkin tulossa parannettu versio liikeseuraajasta, joka kykenisi seuraamaan käyttäjää 10x10 metrin tilassa.

Kuten nimestä voi päätellä, Vive Pro on segmentoitu todellisille HC-käyttäjille. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että korkean hintalapun vuoksi siitä ovat todennäköisimmin kiinnostuneet yritykset sekä todelliset VR-harrastajat. Laseille on tulossa myös langaton adapteri, jonka ansiosta Vive Prota voidaan käyttää ilman että se kytketään kiinni tietokoneeseen.Vive Pron hintatietoja ei kuitenkaan vielä paljastettu.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

P.S. Kaikkien diilit-uutiskirjeemme tilanneiden kesken arvomme joulukuussa 2019 mm. Turtle Beachin kuulokkeet ja muita palkintoja.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

YouTube Rewind 2019 julkaistu – Näitä nettivideoita suomalaiset katsoivat tänä vuonna YouTube Rewind 2019 julkaistu – Näitä nettivideoita suomalaiset katsoivat tänä vuonna (6.12.2019 16:51)
YouTuben viime vuonna julkaisema Rewind-muistelovideo ei ollut nettikansan mieleen, sillä siitä tuli palveluin vihatuin (dislike) video. Tähän päivään mennessä videolle on annettu 17 miljoonaa ....
Pokemon Go -kehittäjä hyppäsi mukaan AR-lasien kehitykseen Pokemon Go -kehittäjä hyppäsi mukaan AR-lasien kehitykseen (6.12.2019 16:00)
Puolijohdejätti Qualcomm ja Pokemon Go -pelistä parhaiten tunnettu Niantic Labs kehittävät yhdessä uuteen Snapdragon XR2 -alustaan perustuvia AR-laseja. Kehitteillä olevat AR-lasit eivät ....
Päivän diili: Sony WH-H900N langattomat kuulokkeet 99 euroa (säästä 30 euroa) Päivän diili: Sony WH-H900N langattomat kuulokkeet 99 euroa (säästä 30 euroa) (6.12.2019 15:31)
Black Friday oli ja meni. Black Friday -tarjousjuhlan aikana nähtiin paljon tarjouksia kuulokkeiden kohdalla. Tarjouksessa olivat esimerkiksi Sennheiser HD 598 Cs, Sony WF-1000XM3 ja Sony WH-1000XM3 ....
Motorola One Hyper julkistettu: hinta 359 euroa, 4000 mAh akku, 64 MP pääkamera Motorola One Hyper julkistettu: hinta 359 euroa, 4000 mAh akku, 64 MP pääkamera (6.12.2019 12:01)
Motorolan One -sarja sai taas uuden lisäyksen, sillä yritys julkisti Motorola One Hyper -puhelimen. Motorola on tänä vuonna tuonut markkinoille muun muassa Motorola One Macron, Motorola One ....
Samsung lyö hirviökamerapuhelimet laudalta – Galaxy S11:een tulossa 108 megapikselin kamera Samsung lyö hirviökamerapuhelimet laudalta – Galaxy S11:een tulossa 108 megapikselin kamera (6.12.2019 11:05)
Samsungin komponenttikehityksestä on kuultu kamerasensoriuutisia muutamaan otteeseen tämän vuoden aikana. Yhtiö on kertonut kehittäneensä niin 64 kuin peräti 108 megapikselin kennot älypuhelimiin. ....

Uutisarkisto