AfterDawn: IT-alan uutiset

HTC esitteli uudet virtuaalilasit – Tässä on Vive Pro

Kirjoittaja Manu Pitkänen (Google+) @ 9.1.2018 11:26

HTC esitteli uudet virtuaalilasit – Tässä on Vive Pro Älypuhelimista parhaiten tunnettu HTC on on esitellyt päivitetyn version suosituksi kohonneesta Vive-virtuaalilaseista. Uusi laite on saanut professionaalisuutta huokuvan nimen, Vive Pro.
Pro-lisämerkinnällä varustetut lasit poikkeavat alkuperäisistä Vive-laseista teknisesti, mutta myös käyttökokemukseen ja muotoiluun on tehty parannuksia. Lasit ovat ensinnäkin aikaisempaa kevyemmät ja kompaktimmat, minkä lisäksi HTC on päätynyt integroimaan kuulokkeet niihin. Katselumukavuuteenkin on tullut reilu parannus kun näytön tarkkuutta on korotettu 2880x1600 pikseliin – resoluutio on 78 prosenttia parempi kuin alkuperäisissä Vive-laseissa.

Vive Pro on taaksepäin yhteensopiva Vive-sovellusten ja -pelien kanssa sekä nykyisten laitteistojen, kuten huonemittaluokassa liikettä seuraavien jäljittimien kanssa. HTC:ltä on kuitenkin tulossa parannettu versio liikeseuraajasta, joka kykenisi seuraamaan käyttäjää 10x10 metrin tilassa.

Kuten nimestä voi päätellä, Vive Pro on segmentoitu todellisille HC-käyttäjille. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että korkean hintalapun vuoksi siitä ovat todennäköisimmin kiinnostuneet yritykset sekä todelliset VR-harrastajat. Laseille on tulossa myös langaton adapteri, jonka ansiosta Vive Prota voidaan käyttää ilman että se kytketään kiinni tietokoneeseen.

Vive Pron hintatietoja ei kuitenkaan vielä paljastettu.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Nuoret vaihtavat television älypuhelimeen – ja kanavien tilalle on tullut YouTube Nuoret vaihtavat television älypuhelimeen – ja kanavien tilalle on tullut YouTube (22.3.2019 14:09)
Älypuhelimista on muodostunut nuorison keskuudessa kiistatta suosituin massamedian muoto Yhdysvalloissa. Tutkimusyhtiö Nielsenin tekemän tutkimuksen mukaan 34 prosenttia 18–34-vuotiaiden käyttämästä ....
2 kommenttia
Sydämentahdistimista löytyi haavoittuvuus – Avaa portit hakkereille Sydämentahdistimista löytyi haavoittuvuus – Avaa portit hakkereille (22.3.2019 08:34)
Yhdysvaltalaisen Medtronicin valmistamista sydämentahdistimista on löytynyt haavoittuvuus, jota hyödyntämällä tahdistimen lähellä oleva hyökkääjä voi puuttua tahdistimen toimintaan. Koska ....
4 kommenttia
Microsoft julkaisee uuden Xboxin toukokuun alussa Microsoft julkaisee uuden Xboxin toukokuun alussa (22.3.2019 07:59)
Microsoftin on odotettu esittelevän kevään aikana digitaalisiin medioihin pelkästään nojaavan uuden konsolin. Uusien tietojen mukaan Xbox One S All-Digital Edition -nimen saanut konsoli tulee ....
Apple ei haastakaan Netflixiä – Ensi viikon salat paljastuivat Apple ei haastakaan Netflixiä – Ensi viikon salat paljastuivat (22.3.2019 07:39)
Apple on ladannut kovat odotukset ensi viikolla esiteltävään suoratoistopalveluun. Tämä on nähty jo tällä viikolla, kun Apple paljasti kolmena päivänä uusia laitteita: se haluaa selvästi median ....
Facebook mokasi todella pahasti – Satojen miljoonien käyttäjien salasanat saattoivat paljastua Facebook mokasi todella pahasti – Satojen miljoonien käyttäjien salasanat saattoivat paljastua (22.3.2019 07:24)
Facebookin tietoturvan taso ei herätä erityisen suurta luottamusta tuoreimman uutisen jälkeen. Yhteisöpalvelu on nimittäin myöntänyt, että satojen miljoonien käyttäjien salasanat ovat olleet ....

Uutisarkisto