AfterDawn: IT-alan uutiset

Mitä kalliimmalla Netflixillä saa ensi kuussa? Tässä tulevat Netflix Originalsit

Kirjoittaja AfterDawn @ 24.10.2017 20:19

Mitä kalliimmalla Netflixillä saa ensi kuussa? Tässä tulevat Netflix Originalsit Stranger Thingsin toisen kauden julkaisuun on vain pari päivää, mutta kuun loppu häämöttää, joten on aika katsoa jo tulevan kuukauden tarjontaan.
Netflix on hiljattain kertonut nostavansa hintoja myös Suomessa, mutta taustalla on yhtiön mukaan tarve rahoittaa kasvavaa tuotantoa. Niinpä ensi kuussa kasvavalla hinnalla saadaan jatkossa yhä enemmän laadukasta Netflix-tuotantoa.

Hinnan nosto ei tietysti vaikuta ensi kuun ohjelmistoon, mutta tarjolla on siitä riippumatta tukuttain uutta katsottavaa. Tässä niistä tärkeimmät uutuudet.

BBC:n tuottama ruokakilpailu The Big Family Cooking Showdown tulee maailmanlaajuisesti alkukuusta saataville Netflixiin, Marvelin uusin supersankarisarja The Punisher ensi-ilta on 17. marraskuuta ja Trailer Park Boysin Out of the Park -sarja jatkuu Euroopan jälkeen nyt Yhdysvalloissa.

Muuta uutta sarjoissa on mm. animesarjat Fate/Apocrypha ja Blazing Transfer Students, animaatiosarjat Dinotrux Supercharged ja Stretch Armstrong and the Flex Fighters, länkkärisarja Godless, Spike Leen komedia She's Gotta Have It sekä japanilaisdraama The Many Faces of Ito.

Netflix Originals -elokuvista maininnan ansaitsevat brassiwestern O Matador (The Killer), iZombiena tutun Rose McIverin tähdittämä teinidraama A Christmas Prince ja maailmansotien jälkeiseen Mississippiin sijoittuva draama Mudbound.

Dokumenteista kenties merkittävin on Jim Carreyn Man on the Moon -dokumenttielokuva Jim & Andy: The Great Beyond, mutta tarjolle tulee myös esimerkiksi Kickstarter-rahoitettu Saving Capitalism sekä Fidel Castroa ja kuubalaisperheitä vuosikymmenten aikana dokumentoinut Cuba and the Cameraman.

Komediaa tarjoavat mm. DeRay Davis spesiaalillaan How To Act Black ja Brian Reganin odotetulla standupilla Nunchucks and Flamethrowers.

Luonnollisesti uutta tarjontaa on paljon muutakin, joihin lukeutuu tietysti useita palaavia sarjoja sekä vanhempaa sisältöä.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Netflix järkytti sijoittajia – Tilaajamäärät jäivät pahasti ennusteista Netflix järkytti sijoittajia – Tilaajamäärät jäivät pahasti ennusteista (17.7.2018 06:56)
Netflix joutui aiheuttamaan pettymyksen sijoittajille julkaisemalla kasvuluvut, jotka jäivät kuitenkin odotuksista. Osavuosituloksen julkistuksen jälkeen Netflixin kurssi putosi jälkihuutokaupassa ....
Galaxy S10 ottaa mallia iPhoneista – Sisältää myös Applen hylkäämän tekniikan Galaxy S10 ottaa mallia iPhoneista – Sisältää myös Applen hylkäämän tekniikan (17.7.2018 06:39)
Korealainen The Bell -julkaisu kertoi viime viikolla tiedoista, joiden mukaan Samsungilta olisi tulossa ensi vuonna peräti kolme Galaxy S10 -mallia. Tähän asti erilaisia kokovariaatioita on ....
Skype uudistui – Saa tuen puheluiden nauhoitukselle Skype uudistui – Saa tuen puheluiden nauhoitukselle (16.7.2018 19:42)
Aikoinaan nettivideopuheluiden ykköseksi muodostunut Skype on saamassa ominaisuuden, jota palvelun käyttäjät ovat jollain tasolla toivoneet ehkä jo 15 vuotta – nimittäin mahdollisuuden nauhoittaa puheluita. ....
Hinnat eivät ole nousussa – Galaxy Note9:n hinta jäämässä tuhannen euron tasolle Hinnat eivät ole nousussa – Galaxy Note9:n hinta jäämässä tuhannen euron tasolle (16.7.2018 06:53)
Uuden sukupolven teknologiassa ominaisuudet lisääntyvät ja tehostuvat, mutta hinta pysyy usein samalla tasolla kuin aiemminkin. Tästä näkökulmasta katsottuna ei pitäisi olla kovin suuri ihme, ....
3 kommenttia
Koneoppimisen aikakausi – Tarjoukset eivät ole enää samoja kaikille Koneoppimisen aikakausi – Tarjoukset eivät ole enää samoja kaikille (16.7.2018 06:41)
Supercellin data scientist Jarno Seppälä piti hiljattain esitelmän Games First -tapahtumassa, missä on kertoi miten peliyhtiö hyödyntää koneoppimisen mahdollisuuksien Clash Royale -pelissä. ....

Uutisarkisto