AfterDawn: IT-alan uutiset

Mitä kalliimmalla Netflixillä saa ensi kuussa? Tässä tulevat Netflix Originalsit

Kirjoittaja AfterDawn @ 24.10.2017 20:19

Mitä kalliimmalla Netflixillä saa ensi kuussa? Tässä tulevat Netflix Originalsit Stranger Thingsin toisen kauden julkaisuun on vain pari päivää, mutta kuun loppu häämöttää, joten on aika katsoa jo tulevan kuukauden tarjontaan.
Netflix on hiljattain kertonut nostavansa hintoja myös Suomessa, mutta taustalla on yhtiön mukaan tarve rahoittaa kasvavaa tuotantoa. Niinpä ensi kuussa kasvavalla hinnalla saadaan jatkossa yhä enemmän laadukasta Netflix-tuotantoa.

Hinnan nosto ei tietysti vaikuta ensi kuun ohjelmistoon, mutta tarjolla on siitä riippumatta tukuttain uutta katsottavaa. Tässä niistä tärkeimmät uutuudet.

BBC:n tuottama ruokakilpailu The Big Family Cooking Showdown tulee maailmanlaajuisesti alkukuusta saataville Netflixiin, Marvelin uusin supersankarisarja The Punisher ensi-ilta on 17. marraskuuta ja Trailer Park Boysin Out of the Park -sarja jatkuu Euroopan jälkeen nyt Yhdysvalloissa.

Muuta uutta sarjoissa on mm. animesarjat Fate/Apocrypha ja Blazing Transfer Students, animaatiosarjat Dinotrux Supercharged ja Stretch Armstrong and the Flex Fighters, länkkärisarja Godless, Spike Leen komedia She's Gotta Have It sekä japanilaisdraama The Many Faces of Ito.

Netflix Originals -elokuvista maininnan ansaitsevat brassiwestern O Matador (The Killer), iZombiena tutun Rose McIverin tähdittämä teinidraama A Christmas Prince ja maailmansotien jälkeiseen Mississippiin sijoittuva draama Mudbound.

Dokumenteista kenties merkittävin on Jim Carreyn Man on the Moon -dokumenttielokuva Jim & Andy: The Great Beyond, mutta tarjolle tulee myös esimerkiksi Kickstarter-rahoitettu Saving Capitalism sekä Fidel Castroa ja kuubalaisperheitä vuosikymmenten aikana dokumentoinut Cuba and the Cameraman.

Komediaa tarjoavat mm. DeRay Davis spesiaalillaan How To Act Black ja Brian Reganin odotetulla standupilla Nunchucks and Flamethrowers.

Luonnollisesti uutta tarjontaa on paljon muutakin, joihin lukeutuu tietysti useita palaavia sarjoja sekä vanhempaa sisältöä.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Päivän diili: SSD-levyjä superhalvalla - 120GB 21 eurolla, 240GB 35 eurolla, 480GB, 960GB, ... Päivän diili: SSD-levyjä superhalvalla - 120GB 21 eurolla, 240GB 35 eurolla, 480GB, 960GB, ... (19.1.2019 11:50)
Vanhemmalle läppärille tai pöytäkoneelle saa kummasti lisää käyttövuosia, kun vaihtaa tietokoneen kovalevyn tilalle SSD-levyn. Jopa hitaimmatkin SSD-levyt päivittävät käytännössä kaikki kovalevyt ....
Tässä se on – Samsungin Galaxy S10 -mallisto Tässä se on – Samsungin Galaxy S10 -mallisto (19.1.2019 11:05)
Älypuhelinmerkkien yllätyksiä jo vuosia murskannut Evan Blass (@evleaks) on iskenyt jälleen julkaisemalla lehdistökuvan Samsungin Galaxy S10 -mallistosta. Kuten on jo vähän aikaa ollut puhetta, ....
3 kommenttia
Spotify julkaisee tänä vuonna oman soittimen – Yhtiön ensimmäinen laitejulkaisu Spotify julkaisee tänä vuonna oman soittimen – Yhtiön ensimmäinen laitejulkaisu (19.1.2019 10:34)
Suoratoistopalvelu Spotify on kokeilemassa mahdollisuuksiaan laitemarkkinoilla, kertoo brittiläinen talousjulkaisu Financial Times. Myöhemmin tänä vuonna ruotsalaisyhtiö aikoo nimittäin esitellä ....
Microsoft: Windows 10 Mobile on kuollut, vaihtakaa Androidiin tai iPhoneen Microsoft: Windows 10 Mobile on kuollut, vaihtakaa Androidiin tai iPhoneen (18.1.2019 21:36)
Microsoft on virallisesti kuopannut myös Windows 10 Mobile -käyttöjärjestelmän ja kehottaa käyttäjiä vaihtamaan muihin käyttöjärjestelmiin ennen tuen loppumista joulukuussa 2019.
10 kommenttia
Microsoft luovutti Cortanan kanssa? Ei kilpaile Alexaa vastaan Microsoft luovutti Cortanan kanssa? Ei kilpaile Alexaa vastaan (18.1.2019 14:29)
Kerroimme aiemmin tällä viikolla Microsoftin aikomuksesta erottaa Windows 10:n hakupalkki ja Cortana toisistaan. Ohjelmistojätti näyttää uudistavan Cortanan ympärille rakennettavaa liiketoimintastrategiaa ....

Uutisarkisto