AfterDawn: IT-alan uutiset

Netflixin suosikkisarja Stranger Thingsin kakkoskausi saapuu pian – Comic-Conissa saatiin ensimakua

Kirjoittaja AfterDawn @ 23.7.2017 20:43

Netflixin suosituimpiin alkuperäissarjoihin kuuluvasta Stranger Thingsistä julkaistiin ensimmäinen pitkä traileri Comic-Con-tapahtumassa.

Kakkoskaudella edellisen kauden tapahtumat ovat tuoreessa muistissa ja siitä selvinneitä kohtaa synkkä ja entistä suurempi uhka. Toisella tuotantokaudella on mukana joukko tuttuja näyttelijöitä Winona Ryderin johdolla.

Kakkoskausi saapuu Netflixiin 27. lokakuuta.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto