AfterDawn: IT-alan uutiset

HS: Puolustusvoimat tarvitsee e-urheilijoita – Pelaajista simulaatiokoulutuksen tukiranka

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 2.6.2017 12:37

HS: Puolustusvoimat tarvitsee e-urheilijoita – Pelaajista simulaatiokoulutuksen tukiranka Jos olet intohimoinen Call of Dutyn, Battlefieldin tai CS:GO:n pelaaja, niin Puolustusvoimilla voi olla käyttöä sinun taidoillesi. Helsingin Sanomien mukaan Pääesikunta suunnittelee parhaiden tietokonepelaajien sijoittamista varusmiespalvelukseen Puolustusvoimien Urheilukoulun alaisuuteen.
Helsingin Sanomien mukaan lopullista päätöstä pelaajien taitojen hyödyntämisestä ei ole vielä tehty, mutta valmistelutyö on jo hyvin pitkällä. Ensimmäiset pelaajat voisivat hakea Urheilukouluun jo tämän vuoden lopulla. Pelaajat pyritään sijoittamaan fyysisesti eri joukko-osastoihin.

Valintaprosessi toimii samalla tavalla kuin muillakin urheilijoilla. Puolustusvoimat aikoo kuitenkin käyttää Suomen elektronisen urheilun liiton apua valintojen tekemisessä.

Puolustusvoimien kiinnostus elektronisen urheilun osaajia kohtaan kumpuaa simulaatiokoulutuksesta. Valitut e-urheilijat voisivat toimia muiden varusmiesten simulaatioharjoitusten vastustajina.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto