AfterDawn: IT-alan uutiset

Kaksi Yhdysvaltain suurta nettiyhtiötä sulautuvat Oathiksi

Kirjoittaja Matti Vähäkainu @ 4.4.2017 17:20

Kaksi Yhdysvaltain suurta nettiyhtiötä sulautuvat Oathiksi Yahoon viime vuosien tarina on ollut melko surkuhupaista katsottavaa. Marissa Mayerin johtamana yhtiö on ollut myynnissä jo tovin aikaa ja ostajaehdokas Verizon on joutunut miettimään ostotarjoustaan uusiksi jatkuvien hakkerointikatastrofien noustua julkisuuteen.
Vaikuttaa kuitenkin siltä, että mikäli edes kerran Yahoon tähdet osuvat kohdilleen, niin telejätti nappaa kituuttelevan yhtiön vajaalla 4,5 miljardilla. Verizonin on arvioitu fuusioivan Yahoon toisen menneiden aikojen internet-jätin AOL:n kanssa.

Business Insiderin mukaan Verizonilla on jo nimi tälle uudelle yhtiölle. Kun kauppa on saatu viimeisteltyä ja fuusio toteutettua, niin Yahoon ja AOL:n yhteisnimi tulee olemaan Oath (suom. vala). Minkälaisia lupauksia uusi yritys tulee tekemään, se jää nähtäväksi, mutta Verizonin kannalta lienee tärkein vala olisi osakkeenomistajille takuu voiton tavoittelemisesta.
Verizon tai Yahoo eivät ole kommentoineet tietoja nimestä.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Tägit: Verizon Yahoo AOL
Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto