AfterDawn: IT-alan uutiset

Netflixin ensimmäiseen animaatioelokuvaan valittu vaikuttavia tekijöitä

Kirjoittaja Matti Vähäkainu (Google+) @ 1.4.2017 19:59 Kommentteja (1)

Netflixin ensimmäiseen animaatioelokuvaan valittu vaikuttavia tekijöitä Netflixin sisällöntuotanto on viimeisen parin vuoden aikana kasvanut valtaisasti. Yhtiö on haastanut alkuperäistuotannollaan HBO:n kaltaisia huipputuottajia ja monien mielestä tehnyt sen varsin vakuuttavasti esimerkiksi House of Cardsin kaltaisten palkittujen ohjelmien ja dokumenttien kanssa.
Nyt suoratoistojätiltä odotetaan ensimmäistä pitkää animaatioelokuvaa. Vaikka elokuvia Netflix on jo tuottanut useita, niin animaatioista ainoat tuotokset ovat televisiosarjamuodossa. Yhtiö on kuitenkin paljastanut tekijöitä tulevalle, ensimmäiselle animaatioelokuvalle, jonka nimi on America: The Motion Picture.

Elokuvan tekijöihin on palkattu suositun Archer-animaatiosarjan Adam Reed ja Matt Thompson, joka tulee ohjaamaan elokuvan. Tämän lisäksi tuotannosta löytyy The Expendablesin Dave Callaham ja LEGO Movien tekijöitä. Tuottajissa on mukana Channing Tatum, joka on myös elokuvassa ääninäyttelijänä, kertoo Deadline.

America: The Motion Picture on aikuisten animaatioelokuva, joka kertoo Yhdysvaltojen perustamisesta.

Tägit: Netflix
Edellinen Seuraava  

1 kommentti

13.4.2017 12:39

Yksi asia mitä olen ihmetellyt animaatioelokuvissa on se että miksi rajoittua "ihmisnäyttelijä" rajoitteiseen esitystapaan. Esimerkiksi jos tehdään tieteiselokuva niin ne avaruusolennot ovat "ihmismuotoisia" koska asiaa ei muuten helposti saa "oikeassa elämmässä" näyteltyä. Animaatioissa ei ole näitä rajoituksia mutta silti usein ne on kuitenkin tehty ihan kuin ne rajoitukset olisi olemassa.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Twitch saa haastajan Valvelta – Steam.tv avautuu pian Twitch saa haastajan Valvelta – Steam.tv avautuu pian (19.8.2018 08:30)
Pelien suosittua digitaalista kauppapaikkaa Steamiä ylläpitävä Valve paljasti viikonlopun aikana vahingossa kehitteillä olevan Steam.tv-verkkolähetyspalvelun. Julkiseksi mennyt palvelu otettiin ....
Samsungille Brasiliassa moka, Galaxylla otettu kuva olikin Getty Imagesin kuvituskuva Samsungille Brasiliassa moka, Galaxylla otettu kuva olikin Getty Imagesin kuvituskuva (18.8.2018 20:49)
Älypuhelinmarkkinat ovat yksi maailman tiukiten kilpailluista aloista, jossa imagolla ja markkinoinnilla voi olla arvaamaton arvo. Samsungin, Googlen ja Applen välillä markkinoinnin hintalappu ....
Rakastatko Netflixin mainoksetonta ja tauotonta katselukokemusta? Siihen saattaa tulla muutos Rakastatko Netflixin mainoksetonta ja tauotonta katselukokemusta? Siihen saattaa tulla muutos (18.8.2018 19:29)
Netflix on noussut viimeisen kymmenen vuoden, ja erityisesti viimeisen viiden vuoden, aikana valtaisan tärkeään asemaan televisio- ja elokuvarintamalla. Se todisti, että ihmiset ovat kyllä valmiita ....
OnePlus 6T saapuu jo syksyllä - erittäin merkittävä malli OnePlussan kannalta OnePlus 6T saapuu jo syksyllä - erittäin merkittävä malli OnePlussan kannalta (18.8.2018 16:10)
Vaikka OnePlus 6 julkaisusta onkin vain vajaa kolme kuukautta, on jo seuraava malli tulossa. Veikkaukset ovat sen puolella, että lokakuussa julkaistaan OnePlus 6T, joka on OnePlussalle tyypilliseen ....
GeForce RTX 2080 Tin tekniset tiedot paljastuivat GeForce RTX 2080 Tin tekniset tiedot paljastuivat (18.8.2018 09:28)
Nvidian on ensi viikolla määrä julkistaa uuden sukupolven näytönohjaimia ja VideoCardz.com-sivusto väittää tietävänsä ohjaimien tekniset tiedot. Ohjaimet esitellään maanantaina 20. elokuuta ....

Uutisarkisto