Twitch toi striimeille kuvanlaatuun uuden tason

Kirjoittaja AfterDawn @ 31.3.2017 21:21

Twitch toi striimeille kuvanlaatuun uuden tason Maailman suosituin suoratoistopalvelu erityisesti pelaajille on uudistanut striimajille tarjottavia kuvanlaatuvaihtoehtoja. Twitchin striimaajat pääsevät nyt tuottamaan sisältöä Full HD -resoluutiolla ja 60 fps:n kuvanopeudella.
Aiemmin Amazonin omistama suoratoistopalvelu on rajoittanut sisällön lähettämistä palveluun 720p HD -resoluutioon kuvanpäivityksen ollessa 60fps. Tämän lisäksi aiemmin ollut 3,5 megabitin rajoitus on poistettu striimeiltä ja virallisesti nyt suositellaankin 3-6 megabitin striimejä.

Uutta on myös Twitch Inspector -sovelluksen asetukset, joka antaa sisällöntuottajille uudenlaisia työkaluja suoratoisto-ongelmien selvittämiseen sekä sisällön laaduntarkkailuun.

Aloittelevalle tai striimin aloittamiseen muuten apua tarvitsevalle yhtiöltä löytyy opastusta osoitteesta stream.twitch.tv.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto