AfterDawn: IT-alan uutiset

YouTube katkaisi siteet suurimpaan tähteensä liian härskien vitsien takia

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 15.2.2017 09:14 Kommentteja (36)

YouTube katkaisi siteet suurimpaan tähteensä liian härskien vitsien takia Maailmanluokan tähdeksi YouTube-videoillaan noussut PewDiePie meni huumorinsa kanssa liian pitkälle Googlen ja Disneyn mielestä. Mediakohun kohteeksi joutunut tubettaja esitti videoillaan natsikuvastoa ja antisemitististä huumoria, mutta Googlen ja Disneyn suunnalla sille ei naurettu.
PewDiePie on joutunut useaan otteeseen aiemminkin kohun silmään, mutta tällä kertaa kohulla on konkreettisia vaikutuksia hänen ammattiinsa. YouTube on esimerkiksi päättänyt perua hänen tähdittämän Scare PewDiePie -alkuperäistuotannon julkaisun. Lisäksi PewDiePie on pyyhitty pois Google Preferred -ohjelmasta, jonka kautta mainostajat voivat tavoittaa ihmisiä tunnettujen persoonien kautta.

Viimeksi mainittu seikka vaikuttaa oleellisesti PewDiePien tuloihin, sillä Google Preferred tuottaa paremmin mainostuloja kuin perinteinen YouTube-mainonta.

Myös The Walt Disney Company on ilmoittanut katkaisevansa välit PewDiePiehin. Disney omistaa YouTube-verkosto Maker Studiosin, joka lanseerasi PewDiePien kanssa vuosi sitten Revelmode-verkoston.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  

36 kommenttia

115.2.2017 12:57

En taas ymmärrä, mistä tuo otsikko repäistiin. PewDiePie:n yhteistyöt katkaistiin hänen levittämän natsisanoman vuoksi, jota alleviivasi hänen uusnatseilta saama tunnustus hyvin tehdystä työstä. Ei huumori liittynyt tähän yhtälöön millään tavalla.

Yksi törkeimmistä jutuista mitä hän teki, oli palkata toiselta puolelta maapalloa köyhiä ihmisiä pitämään kylttiä kädessä missä luki death to all jews ja pistää tämä sitten youtubeen jakoon...

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 15.2.2017 @ 13:02

Tietokone + Chord Hugo + Grado GS2000e = heaven

215.2.2017 18:05

Taas esimerkki kuinka millekkään ei saa nauraa tai joku trigeröityy kuin 1000 kilon palo pommi. Esimerkkinä tuo death to all jews (joka oli selävästi vitsi jos kontekstia ei leikata pois) lappu juttu karkasi käsistä kuin pepe meemi. Tämä ei tule haitaamaa Felixsiä yhtään, hän on saanut varmasti vastaavia sopimuksia muilta media yhtiöiltä. Jos hän sellaisen haluaa

315.2.2017 19:26

Youtube ja Google on paskanut itsensä liiallisella poliittisella toiminallaan.

415.2.2017 23:28

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti greedyjama:
Taas esimerkki kuinka millekkään ei saa nauraa tai joku trigeröityy kuin 1000 kilon palo pommi. Esimerkkinä tuo death to all jews (joka oli selävästi vitsi jos kontekstia ei leikata pois) lappu juttu karkasi käsistä kuin pepe meemi. Tämä ei tule haitaamaa Felixsiä yhtään, hän on saanut varmasti vastaavia sopimuksia muilta media yhtiöiltä. Jos hän sellaisen haluaa

Natsiksi leimaantumisen jälkeen yhteistyön saaminen tulee olemaan hyvin vaikeaa minkään vakavasti otettavan tahon kanssa. Kalliksi tuli Felixin valitsema linja.

Edelleenkin saa nauraa mille huvittaa, mutta teoilla on seuraukset. Natsipropagandan levittäminen oli Felixin mielestä hauskaa. Hauskuutta ei vaan kestänyt kovin kauaa...
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Dylo:
Youtube ja Google on paskanut itsensä liiallisella poliittisella toiminallaan.

Jos olet sitä mieltä, niin viisainta mitä voit tehdä on boikotoida noita palveluita. Ethän käytä Googlea tai Youtubea?
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 15.2.2017 @ 23:39

Tietokone + Chord Hugo + Grado GS2000e = heaven

516.2.2017 10:14

Niin Tuli Felixille kalliiksi kun ei tienannut viime vuona kuin 7mil ja katsoja määrät ei ole pudonnut. Ja mitään natsipropagandaa (hän muun muassa katsoi Hitlerin puhetta, ”Make america great again” hattu päässä) ei se levittänyt jos edelleen kontekstia leikata pois. Juuri sinunlaisten ihmisten takia stand up koomikot esim. Chris Rock eivät esiinny yliopisto alueella koska hänet on leimattu kerta toisensa jälkeen rasistisen kielen käytön (N-sana) takia. Minusta jos asia on oikeassa asia yhteydessä se on vapaata riistaa komediassa, jos se ei sinulle kelpaa tai pahempaa se loukkaa sinun pikku takalistoasi ei tarvitse katsoa.

616.2.2017 13:15

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti greedyjama:
Niin Tuli Felixille kalliiksi kun ei tienannut viime vuona kuin 7mil ja katsoja määrät ei ole pudonnut. Ja mitään natsipropagandaa (hän muun muassa katsoi Hitlerin puhetta, ”Make america great again” hattu päässä) ei se levittänyt jos edelleen kontekstia leikata pois. Juuri sinunlaisten ihmisten takia stand up koomikot esim. Chris Rock eivät esiinny yliopisto alueella koska hänet on leimattu kerta toisensa jälkeen rasistisen kielen käytön (N-sana) takia. Minusta jos asia on oikeassa asia yhteydessä se on vapaata riistaa komediassa, jos se ei sinulle kelpaa tai pahempaa se loukkaa sinun pikku takalistoasi ei tarvitse katsoa.

En ymmärrä millä logiikalla tänä vuonna puretut sopimukset voisi vaikuttaa viime vuoden tuloihin? Minä käyn katsomassa stand up komiikkaa. Sinä sen sijaan rakentekelet olkiukkoja ja kumoat ne sen jälkeen. Sen sijaan, että keskityt itse asiaan niin hyökkäät minua kohtaan. Säälittävää....

Siinä vaiheessa kuitenkin kun Google ja Disney lopettaa yhteistyön ja uusnatsit kehuvat Felixiä hyvin tehdystä työstä heidän aatteen eteen, niin ei voi katsoa muuta kuin peiliin...
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 16.2.2017 @ 13:24

Tietokone + Chord Hugo + Grado GS2000e = heaven

716.2.2017 14:23

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti jartar:
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti greedyjama:
Niin Tuli Felixille kalliiksi kun ei tienannut viime vuona kuin 7mil ja katsoja määrät ei ole pudonnut. Ja mitään natsipropagandaa (hän muun muassa katsoi Hitlerin puhetta, ”Make america great again” hattu päässä) ei se levittänyt jos edelleen kontekstia leikata pois. Juuri sinunlaisten ihmisten takia stand up koomikot esim. Chris Rock eivät esiinny yliopisto alueella koska hänet on leimattu kerta toisensa jälkeen rasistisen kielen käytön (N-sana) takia. Minusta jos asia on oikeassa asia yhteydessä se on vapaata riistaa komediassa, jos se ei sinulle kelpaa tai pahempaa se loukkaa sinun pikku takalistoasi ei tarvitse katsoa.

En ymmärrä millä logiikalla tänä vuonna puretut sopimukset voisi vaikuttaa viime vuoden tuloihin? Minä käyn katsomassa stand up komiikkaa. Sinä sen sijaan rakentekelet olkiukkoja ja kumoat ne sen jälkeen. Sen sijaan, että keskityt itse asiaan niin hyökkäät minua kohtaan. Säälittävää....

Siinä vaiheessa kuitenkin kun Google ja Disney lopettaa yhteistyön ja uusnatsit kehuvat Felixiä hyvin tehdystä työstä heidän aatteen eteen, niin ei voi katsoa muuta kuin peiliin...
Ja tällä tavalla triggeröime herkän lumihiutaleen

816.2.2017 23:28

Tuo on ihan hemmetin rikas mies ja tekee miljoonia yhä vain pelaamalla/puhumalla kameraan milloin huvittaa. Tuo sopimusten menettäinen ei tunnu missään kun rahaa tulee 53m tilaajasta eikä edes tarvii lähtee kotoa.

Olen sitämieltä, että nykyään pahoitetaan mieltä ihan kaikesta.

Juutalaisvaino/Hitlerin teot eivät ole leikin asia, mutta onko yhden "mokan" takia pakko leimata koko mies? Ihan niinkuin pahin ja tärkein uutisenaihe koko maailmassa?

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 16.2.2017 @ 23:30

917.2.2017 13:25

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti G0lden_Kebab:
Tuo on ihan hemmetin rikas mies ja tekee miljoonia yhä vain pelaamalla/puhumalla kameraan milloin huvittaa. Tuo sopimusten menettäinen ei tunnu missään kun rahaa tulee 53m tilaajasta eikä edes tarvii lähtee kotoa.

Olen sitämieltä, että nykyään pahoitetaan mieltä ihan kaikesta.

Juutalaisvaino/Hitlerin teot eivät ole leikin asia, mutta onko yhden "mokan" takia pakko leimata koko mies? Ihan niinkuin pahin ja tärkein uutisenaihe koko maailmassa?

Muistaakseni kahdeksassa videossa on levitetty natsipropagandaa. Kyse ei ole yhdestä "mokasta". Rikas mies tulee varmasti olemaan jatkossakin vaikka tulot tippuu merkittävästi. Oletan, että tähän pisteeseen mentiin siitä syystä kun rikas mies kuvittelee voivansa tehdä mitä huvittaa.

Ei kaikesta tarvitse mieltä pahoittaa, mutta natsipropagandan systemaattinen levittäminen ei mikään ihan pieni juttu ole. Ei ihme, että aika moni taho "mielensä pahoitti"....
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 17.2.2017 @ 13:26

Tietokone + Chord Hugo + Grado GS2000e = heaven

1017.2.2017 14:04

Aivan olet oikeassa, eihän missään muuallakaan ole tehty samanlaisia vitsejä *Köh South park, American Dad!, Family guy, cleveland show, The Simpson, Robot Chicken, Archer.... Köh* Mutta oikeasti koko juttu sai alkunsa Wsj julkaisemasta (feikki) uutisesta jossa käytettiin todella editoitua videota. Suosittelen katsomaan H3H3 videon kyseistä aiheesta. Ps Pewdiepie on saanut vajaa 300,000 uutta tilajaa tämän tapauksen aikana jote tulot tulevat todellakin tippumaan.

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 17.2.2017 @ 14:06

1117.2.2017 16:54

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti jartar:
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti G0lden_Kebab:
Tuo on ihan hemmetin rikas mies ja tekee miljoonia yhä vain pelaamalla/puhumalla kameraan milloin huvittaa. Tuo sopimusten menettäinen ei tunnu missään kun rahaa tulee 53m tilaajasta eikä edes tarvii lähtee kotoa.

Olen sitämieltä, että nykyään pahoitetaan mieltä ihan kaikesta.

Juutalaisvaino/Hitlerin teot eivät ole leikin asia, mutta onko yhden "mokan" takia pakko leimata koko mies? Ihan niinkuin pahin ja tärkein uutisenaihe koko maailmassa?

Muistaakseni kahdeksassa videossa on levitetty natsipropagandaa. Kyse ei ole yhdestä "mokasta". Rikas mies tulee varmasti olemaan jatkossakin vaikka tulot tippuu merkittävästi. Oletan, että tähän pisteeseen mentiin siitä syystä kun rikas mies kuvittelee voivansa tehdä mitä huvittaa.

Ei kaikesta tarvitse mieltä pahoittaa, mutta natsipropagandan systemaattinen levittäminen ei mikään ihan pieni juttu ole. Ei ihme, että aika moni taho "mielensä pahoitti"....
Yritä nyt ymmärtää vitsin ja oikean natsipropagandan ero. Ehkä se vitsi ei kaikkia ihmisiä naurata, mutta silti se on vain vitsi.

1217.2.2017 22:32

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti greedyjama:
Aivan olet oikeassa, eihän missään muuallakaan ole tehty samanlaisia vitsejä *Köh South park, American Dad!, Family guy, cleveland show, The Simpson, Robot Chicken, Archer.... Köh* Mutta oikeasti koko juttu sai alkunsa Wsj julkaisemasta (feikki) uutisesta jossa käytettiin todella editoitua videota. Suosittelen katsomaan H3H3 videon kyseistä aiheesta. Ps Pewdiepie on saanut vajaa 300,000 uutta tilajaa tämän tapauksen aikana jote tulot tulevat todellakin tippumaan.

Ei noille sarjoille ole seuraksia tullut joten hyvän maun ylitse ei ole menty. Pewdiepielle tuli seurauksia. Siinä on iso ero.

Felix tippui jo alempaa luokkaan youtubessa, joten vaikka tilaajia tulisi lisää, niin tulot tippuu. Lisäksi monet yritykset tulevat boikotoimaan häntä joten mainostulot tippuu.
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti samik83:

Yritä nyt ymmärtää vitsin ja oikean natsipropagandan ero. Ehkä se vitsi ei kaikkia ihmisiä naurata, mutta silti se on vain vitsi.

Yhdellä tai kahdella kertaa se olisi voinut olla vitsi. Ei kuitenkaan tuossa mittakaavassa.

Kun asiasta tarpeeksi kauan "vitsaillaan", niin aiheesta tulee salonkikelpoista ja ihmiset hyväksyvät helpommin natsi ajatukset. Pewdiepie toimi ihan oppikirjan mukaan siinä, miten natsipropaganda saadaan normalisoitua massojen mielestä. Siksi uusnatsitkin Felixiä kiitteli.
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 17.2.2017 @ 22:48

Tietokone + Chord Hugo + Grado GS2000e = heaven

1317.2.2017 22:57

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti jartar:
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti greedyjama:
Aivan olet oikeassa, eihän missään muuallakaan ole tehty samanlaisia vitsejä *Köh South park, American Dad!, Family guy, cleveland show, The Simpson, Robot Chicken, Archer.... Köh* Mutta oikeasti koko juttu sai alkunsa Wsj julkaisemasta (feikki) uutisesta jossa käytettiin todella editoitua videota. Suosittelen katsomaan H3H3 videon kyseistä aiheesta. Ps Pewdiepie on saanut vajaa 300,000 uutta tilajaa tämän tapauksen aikana jote tulot tulevat todellakin tippumaan.

Ei noille sarjoille ole seuraksia tullut joten hyvän maun ylitse ei ole menty. Pewdiepielle tuli seurauksia. Siinä on iso ero.

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti samik83:

Yritä nyt ymmärtää vitsin ja oikean natsipropagandan ero. Ehkä se vitsi ei kaikkia ihmisiä naurata, mutta silti se on vain vitsi.

Yhdellä tai kahdella kertaa se olisi voinut olla vitsi. Ei kuitenkaan tuossa mittakaavassa.

Kun asiasta tarpeeksi kauan "vitsaillaan", niin aiheesta tulee salonkikelpoista ja ihmiset hyväksyvät helpommin natsi ajatukset. Pewdiepie toimi ihan oppikirjan mukaan siinä, miten natsipropagandaa saadaan hyväksyttävämmäksi massojen mielestä. Siksi uusnatsitkin Felixiä kiitteli.

Jos olet yhtään seurannut hänen videoita, koko homma alkoi siitä "death to all jews" videosta. Tämä jälkeen media alkaa syyttää häntä natsiksi. Sitten Felix heittää lisää natsi läppää, koska on nyt "suuri nazi" ja sama kierre jatkuu....siksi näitä natsi vitsejä on niin paljon. Felix heittää kaikki syytökset vitsiksi.

Kukaan terve ihminen ei voi sekoittaa tätä oikeaan natsi propagandaan. Jokainen terve ihminen ymmärtää vitsin ja oikean natsismin eron. Jos naurat näille vitseille se ei tarkoita että olet oikeasti muuttumassa natsiksi ja hyväksymässä natsi ideologiaa.

Koomikot ovat tehneet vitsiä jo vuosi kymmeniä juutalaisista ja mistä kansan murhasta milloinki ja tämä ei ole lisännyt natsismia tai murhatilastoja.

Samalla logiikalla kaikki GTA pelaajat muuttuvat hitaasti mutta varmasti massamurhaajiksi, koska tappamisesta tulee hyväksytympää videopelien kautta.
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 17.2.2017 @ 22:58

1418.2.2017 15:23

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti samik83:

Jos olet yhtään seurannut hänen videoita, koko homma alkoi siitä "death to all jews" videosta. Tämä jälkeen media alkaa syyttää häntä natsiksi. Sitten Felix heittää lisää natsi läppää, koska on nyt "suuri nazi" ja sama kierre jatkuu....siksi näitä natsi vitsejä on niin paljon. Felix heittää kaikki syytökset vitsiksi.

Kukaan terve ihminen ei voi sekoittaa tätä oikeaan natsi propagandaan. Jokainen terve ihminen ymmärtää vitsin ja oikean natsismin eron. Jos naurat näille vitseille se ei tarkoita että olet oikeasti muuttumassa natsiksi ja hyväksymässä natsi ideologiaa.

Koomikot ovat tehneet vitsiä jo vuosi kymmeniä juutalaisista ja mistä kansan murhasta milloinki ja tämä ei ole lisännyt natsismia tai murhatilastoja.

Samalla logiikalla kaikki GTA pelaajat muuttuvat hitaasti mutta varmasti massamurhaajiksi, koska tappamisesta tulee hyväksytympää videopelien kautta.

Miksi Felix ei sitten jatka samalla linjalla jatkaen hauskaa "läppää" ja miksi kyseisiä videoita on poistettu?

Ja me nyt puhutaan tubettajasta ja nyt tähän keskusteluun on sotkettu mukaan koomikot, tv-sarjat, videopelit jne. Vielä puuttuu keskustelusta esim. bullterrierit. Jos esimerkkejä haluatte antaa niin antakaa niitä toisista tubettajista! Ei keskustelu voi oikeasti olla näin vaikeaa...

Enkä minä ole väittänyt, että Felixin toiminta kaikki ihmiset natseiksi kääntää. Se kuitenkin muokkaa ihmisten ajatuksia siihen suuntaan, että kynnys natsismin hyväksymiseen pienenee. Jokainen asiaan PEREHTYNYT ihminen tämän tietää. Riippumatta siitä onko mieleltään terve vai ei. Siitä syystä Felix on uusnatsien idoli.
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 18.2.2017 @ 15:29

Tietokone + Chord Hugo + Grado GS2000e = heaven

1518.2.2017 16:24

Ei jeesus, ja edelleen puhutaan wsj julkaisemasta feikki uutisen aiheutamasta paska myrskystä jonka tarkoitus oli mustamaalata felix ja muut internet "julkikset" Tämä juttu jatkui wsj seuraavalla otsikolla. "PewDiePie Just Showed Every Brand Why Influencers Are Dangerous"

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 18.2.2017 @ 16:50

1618.2.2017 16:36

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti greedyjama:
Ei jeesus, ja edelleen puhutaan wsj julkaisemasta feikki uutisen aiheutamasta paska myrskystä.

Seuraavaksi syytät varmaan meksikolaisia Felixin kohtalosta? Vai olisiko se vika kuitenkin niissä juutalaisissa? Ilman juutalaisia ei olisi noita "vitsejäkään" voinut tehdä...

Se on täysin järjetön ajatus, että yhden feikkiuutisen takia Disney ja Google katkaisisi yhteistyön merkittävän tahon kanssa. Joskus tuntuu siltä, että maalaisjärki on katoava luonnonvara...
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 18.2.2017 @ 16:39

Tietokone + Chord Hugo + Grado GS2000e = heaven

1718.2.2017 16:44

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti jartar:
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti greedyjama:
Ei jeesus, ja edelleen puhutaan wsj julkaisemasta feikki uutisen aiheutamasta paska myrskystä.

Seuraavaksi syytät varmaan meksikolaisia Felixin kohtalosta? Vai olisiko se vika kuitenkin niissä juutalaisissa? Ilman juutalaisia ei olisi noita "vitsejäkään" voinut tehdä...

Se on täysin järjetön ajatus, että yhden feikkiuutisen takia Disney ja Google katkaisisi yhteistyön merkittävän tahon kanssa. Joskus tuntuu siltä, että maalaisjärki on katoava luonnonvara...
Mistä sinä Meksikolaiset ja juutalaiset vedit tähän keskusteluun. Yritä nyt pysyä aiheessa.
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 18.2.2017 @ 16:58

1818.2.2017 16:59

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti greedyjama:

Oletko Oikeasti noin vajaa tai vasenmalla. Tai mahdollisesti Trolli.

Väittelyn voittajan on helppo hymyillä :)

Turhaan editoit sun kommenttia. Sun keskustelun taso on nyt kaikkien nähtävillä....
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 18.2.2017 @ 17:02

Tietokone + Chord Hugo + Grado GS2000e = heaven

1918.2.2017 17:24

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti jartar:
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti greedyjama:

Oletko Oikeasti noin vajaa tai vasenmalla. Tai mahdollisesti Trolli.

Väittelyn voittajan on helppo hymyillä :)

Turhaan editoit sun kommenttia. Sun keskustelun taso on nyt kaikkien nähtävillä....
Totta editoin kommenttia koska totesi jättämisen jälkeen turhan loukaavaksi. ainaki trollia kohtaan. Mutta mitään väittelyä et voittanut.

2018.2.2017 17:45

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti jartar:


Miksi Felix ei sitten jatka samalla linjalla jatkaen hauskaa "läppää" ja miksi kyseisiä videoita on poistettu?
No onko se vaikea päätellä? Tästä tuli kallis juttu hänelle.
Pitää olla poliittisesti korrekti, että isot firmat tekevät yhteistyötä.


Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti jartar:

Ja me nyt puhutaan tubettajasta ja nyt tähän keskusteluun on sotkettu mukaan koomikot, tv-sarjat, videopelit jne. Vielä puuttuu keskustelusta esim. bullterrierit. Jos esimerkkejä haluatte antaa niin antakaa niitä toisista tubettajista! Ei keskustelu voi oikeasti olla näin vaikeaa...
Niin puhutaan koska se kaikki se on osa mediaa. Onko tubettajilla isompi vaikutus ihmisiin kuin koomikolla tai videopelillä? Felix on itsekin pitänyt itseään eräänlaisena koomikkona.

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti jartar:

Enkä minä ole väittänyt, että Felixin toiminta kaikki ihmiset natseiksi kääntää. Se kuitenkin muokkaa ihmisten ajatuksia siihen suuntaan, että kynnys natsismin hyväksymiseen pienenee. Jokainen asiaan PEREHTYNYT ihminen tämän tietää. Riippumatta siitä onko mieleltään terve vai ei. Siitä syystä Felix on uusnatsien idoli.
Jos joku nauraa juutalais vitsille se ei tarkoita että kyseinen henkilö millään tavalla hyväksyy sen mitä toisen maailman sodan aikana tapahtui.
Synkistä asioista on aina tehty vitsejä, mutta niitten tarjoitus ei ole pahansuopaisesti nauraa nille jotka kärsivät.

Jos et ymmärrä / pysty samaistua, niin turhaa me tätä jankataan enää.


Felixhän ei ollut tietoinen koko uusnatsi hommasta ja kun kuuli siitä hän heti ilmoitti, että ei missään tapauksessa kannata näitä järjestöjä.

2118.2.2017 17:51

Vaikka oletkin trolli väänetään nyt viimeisen kerran rautalankasta nuo vitsit jota progandana pidät. "Death to jews" lappu oli kontekstissa missä naurettiin sille asialle että ihmiset tekevät mitä vain 5$ eteen fiverissä. Se video pätkä missä katsottiin hitlerin puhetta, "Make america great again" hattu päässä, anettiin katsojalle ymärtään että felix olisi tälläinen youtube hero video tarkastaja. Vastaavasti south parkissa Cartman inostuneenna Mel Gibsonin Passion of cristh elokuvasta, pukeutuu hitleriksi ja saa kyläläiset marsimaan perässään huutaen "It is a time for purge/its time to say!/It's time to die We must exterminate the Jews/We have to exterminate all jews It is a time for Reich!! It is time for revenge!! It is a time for the empire!!" Mutta edelleen on tärkeää missä kontekstissa asiat ovat.

2218.2.2017 23:17

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti samik83:
No onko se vaikea päätellä? Tästä tuli kallis juttu hänelle.
Pitää olla poliittisesti korrekti, että isot firmat tekevät yhteistyötä.

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti samik83:
Felixhän ei ollut tietoinen koko uusnatsi hommasta ja kun kuuli siitä hän heti ilmoitti, että ei missään tapauksessa kannata näitä järjestöjä.

Kuten sanoit, Felixin pitää olla poliittisesti korrekti, että rahaa tulee.
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti samik83:
Niin puhutaan koska se kaikki se on osa mediaa. Onko tubettajilla isompi vaikutus ihmisiin kuin koomikolla tai videopelillä? Felix on itsekin pitänyt itseään eräänlaisena koomikkona.

Mitäs muuten olet mieltä kouvolan sanomien viime viikon pääuutisesta? Katsos kun mediastahan me puhuttiin eikä itse aiheesta. Eiku...
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti samik83:
Jos joku nauraa juutalais vitsille se ei tarkoita että kyseinen henkilö millään tavalla hyväksyy sen mitä toisen maailman sodan aikana tapahtui.
Synkistä asioista on aina tehty vitsejä, mutta niitten tarjoitus ei ole pahansuopaisesti nauraa nille jotka kärsivät.

Jos et ymmärrä / pysty samaistua, niin turhaa me tätä jankataan enää.

Rakensit olkiukon jonka kumosit. En ole tuollaista väittänytkään. Felix normalisoi natsien aatteita. Siksi hän kiitoksia sai.
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti greedyjama:
Vaikka oletkin trolli väänetään nyt viimeisen kerran rautalankasta nuo vitsit jota progandana pidät. "Death to jews" lappu oli kontekstissa missä naurettiin sille asialle että ihmiset tekevät mitä vain 5$ eteen fiverissä. Se video pätkä missä katsottiin hitlerin puhetta, "Make america great again" hattu päässä, anettiin katsojalle ymärtään että felix olisi tälläinen youtube hero video tarkastaja.

South Park ei millään tavalla liity näihin Felixin toimiin joten koita pysyä aiheessa. Olisihan se voinut pyytää vaikka vetää turpaan toista viidellä taalalla, mutta en tiedä olisiko se ollut sen hauskempaa. Melkein millä tahansa idealla olisi voinut osoittaa, että rikas valkoinen mies saa tarpeeksi köyhän tekemään rahasta melkein mitä tahansa. En tosin ymmärrä missä se hauskuus on? Miksi siis valita natsien sanoma?

Make America great againista tulee ensin mieleen Trump joten ei ihme, että kun sinne laitetaan Hitler taustalle, niin en ihmettele miksi uusnatsit hyppii riemusta...
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 18.2.2017 @ 23:20

Tietokone + Chord Hugo + Grado GS2000e = heaven

2319.2.2017 00:25

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti jartar:

Rakensit olkiukon jonka kumosit. En ole tuollaista väittänytkään. Felix normalisoi natsien aatteita. Siksi hän kiitoksia sai.

Se ei ole olkioukko vaan juuri tätä olet väittänyt. Jos tehdään vitsiä vakavasta aiheesta, ihmiset hyväksyvät sen helpommin.

Eli siis vitsi synkästä aiheesta = asian normalisointia?

2419.2.2017 09:52

Ei Jeesus, mikä trolli. jos katsotaan mitä muut "tubettajat" on asiasta mieltä ne on Felixsin puolella mutta eivät kannata natseja.

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 19.2.2017 @ 09:55

2519.2.2017 11:13

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti samik83:

Se ei ole olkioukko vaan juuri tätä olet väittänyt. Jos tehdään vitsiä vakavasta aiheesta, ihmiset hyväksyvät sen helpommin.

Eli siis vitsi synkästä aiheesta = asian normalisointia?

Felix on siis sun mielestä tehnyt yhden synkän vitsin? Odotan seuraavaa olkiukkoa.
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti greedyjama:
Ei Jeesus, mikä trolli. jos katsotaan mitä muut "tubettajat" on asiasta mieltä ne on Felixsin puolella mutta eivät kannata natseja.

Vai oonko vaan niin vajaa, kun en tajua miksi sulla on niin kova halu puolustaa natsipropagandaa?

Kuinka moni tubettaja jakaa tuota "juutalaisläppää" ja natsien sanomaa Felixin lisäksi?

Tietokone + Chord Hugo + Grado GS2000e = heaven

2619.2.2017 11:36

On se jännä jos vähänkään puolustaa toisen taiteelista /sanan vapautta tai yrittää tuoda ilmi kaksinaismoralismi heitellää heti olkinukkeja. Lisäksi todennäköisesti olen kauvenpana natsi ajatelusta kuin sinä. Katso philip defrancon tai review tech usa:an videot aiheesta. Ps yritä jo ymärtää vitsin ja progandan ero

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 19.2.2017 @ 11:37

2719.2.2017 11:36

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti jartar:


Felix on siis sun mielestä tehnyt yhden synkän vitsin? Odotan seuraavaa olkiukkoa.

Missä kohtaa sanoin että Felix on thenyt yhden vitsin? Kannattaa tosiaan katsoa se olkiukon määritelmä, koska näyttää että menet itse sille linjalle.

2819.2.2017 11:39

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti greedyjama:
On se jännä jos vähänkään puolustaa toisen taiteelista /sanan vapautta tai yrittää tuoda ilmi kaksinaismoralismi heitellää heti olkinukkeja. Lisäksi todennäköisesti olen kauvenpana natsi ajatelusta kuin sinä. Katso philip defrancon tai review tech usa:an videot aiheesta. Ps yritä jo ymärtää vitsin ja progandan ero
Kyllä näin tai H3H3. Mies on itse juutalainen ja puolustaa Felixiä. Videossaa kertoo, että ei meidän (juutalaisten) puolesta tarvitse pahoittaa mieltään.

2919.2.2017 23:10

Kertokaa minulle miksi Disney ja Google eivät ymmärtäneet vitsiä? Ja edelleenkin, miksi niitä videoita poistettiin. Teen hauskan vitsin. Muutaman henkilön mielestä se ei ole hauska. Poistan sen. Missä se logiikka on?


Tietokone + Chord Hugo + Grado GS2000e = heaven

3023.2.2017 17:28

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti greedyjama:
Niin Tuli Felixille kalliiksi kun ei tienannut viime vuona kuin 7mil ja katsoja määrät ei ole pudonnut. Ja mitään natsipropagandaa (hän muun muassa katsoi Hitlerin puhetta, ”Make america great again” hattu päässä) ei se levittänyt jos edelleen kontekstia leikata pois. Juuri sinunlaisten ihmisten takia stand up koomikot esim. Chris Rock eivät esiinny yliopisto alueella koska hänet on leimattu kerta toisensa jälkeen rasistisen kielen käytön (N-sana) takia. Minusta jos asia on oikeassa asia yhteydessä se on vapaata riistaa komediassa, jos se ei sinulle kelpaa tai pahempaa se loukkaa sinun pikku takalistoasi ei tarvitse katsoa.
Vasemmalle kalleellaan olevat ihmiset (lue suvakit) ovat tunnettuja onnettomasta/olemattomasta huumorintajusta.

3124.2.2017 13:41

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Sibbe79:

Vasemmalle kalleellaan olevat ihmiset (lue suvakit) ovat tunnettuja onnettomasta/olemattomasta huumorintajusta.

Aikä jännä juttu, että köyhien, duunareiden, sairaiden ja mielenterveysongelmaisten oikeuksien kannattajat on tunnettuja olemattomasta huumorintajusta :D

Eikä suvakkia ole olemassakaan. Se on haukkumasana ihmiselle joka kannattaa oikeudenmukaisuutta ja demokratiaa. Jos demokratia kovasti ahdistaa, niin Pohjois-Korea on siinä vaiheessa hyvä vaihtoehto.
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 24.2.2017 @ 13:42

Tietokone + Chord Hugo + Grado GS2000e = heaven

3225.2.2017 11:44

PewDiePie antoi ihan hyvää palautetta.

https://www.youtube.com/watch?v=sTCDfE_sKnM

3325.2.2017 16:04

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti samik83:
PewDiePie antoi ihan hyvää palautetta.

https://www.youtube.com/watch?v=sTCDfE_sKnM

Syyllistyi tuossa videossa samaan "cherry picking" strategiaan mistä toisia syytti. Lisäksi ihan hemmetin paljon joutavaa jaarittelua ja itsekkin lähti mukaan klikkijournalismiin. Siltikään en ymmärrä miksi Pewdiepie poisti "hauskat videonsa"... Jos joku on hauskaa, niin miksi se pitää poistaa?

Tietokone + Chord Hugo + Grado GS2000e = heaven

3425.2.2017 17:21

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti jartar:
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti samik83:
PewDiePie antoi ihan hyvää palautetta.

https://www.youtube.com/watch?v=sTCDfE_sKnM

Syyllistyi tuossa videossa samaan "cherry picking" strategiaan mistä toisia syytti.

Etkö tosiaan ymmärtänyt että se siinä on tarkoituskin. Näyttää miten WSJ ei ole mitään hajua kontekstista. Tai siis varmasti on, mutta ei kiinnosta.

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti jartar:

Siltikään en ymmärrä miksi Pewdiepie poisti "hauskat videonsa"... Jos joku on hauskaa, niin miksi se pitää poistaa?
Olisiko tällä paskamyrskyllä jonka media loi jotain tekemistä sen kanssa?
Vai oliko Wall street Journalin raportointi mielestäsi asiallista eikä mitenkään vedetty pois asiayhteydestä?

3525.2.2017 18:05

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti samik83:

Olisiko tällä paskamyrskyllä jonka media loi jotain tekemistä sen kanssa?
Vai oliko Wall street Journalin raportointi mielestäsi asiallista eikä mitenkään vedetty pois asiayhteydestä?


Miten se nyt siihen vaikuttaa? Läppä on läppä ja huumori on huumoria vaikka joku väittäisi muuta. Ei huumorin poistamiselle ole mitään syytä koska joku voi vetää herneen nenään ihan mistä tahansa. Itse siinä maton vetää jalkojensa alta pois, jos vitsin petää pois netistä. Miksi kukaan sellaista siis tekisi? Vitsien poistoille ei ole perusteita koska oletan Felixin älykkyysosamäärän ylittävän kengän numeron.

Tietokone + Chord Hugo + Grado GS2000e = heaven

3625.2.2017 18:49

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti jartar:
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti samik83:

Olisiko tällä paskamyrskyllä jonka media loi jotain tekemistä sen kanssa?
Vai oliko Wall street Journalin raportointi mielestäsi asiallista eikä mitenkään vedetty pois asiayhteydestä?


Miten se nyt siihen vaikuttaa? Läppä on läppä ja huumori on huumoria vaikka joku väittäisi muuta. Ei huumorin poistamiselle ole mitään syytä koska joku voi vetää herneen nenään ihan mistä tahansa. Itse siinä maton vetää jalkojensa alta pois, jos vitsin petää pois netistä. Miksi kukaan sellaista siis tekisi? Vitsien poistoille ei ole perusteita koska oletan Felixin älykkyysosamäärän ylittävän kengän numeron.
Ennekuin vastaan, annatko ensin vastauksen tuohon toiseen kysymykseen:

Oliko Wall street Journalin raportointi mielestäsi asiallista eikä mitenkään vedetty pois asiayhteydestä?"

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto