AfterDawn: IT-alan uutiset

Salamyhkäisen Magic Leapin varjelema salaisuus paljastui

Kirjoittaja Manu Pitkänen (Google+) @ 13.2.2017 09:17

Salamyhkäisen Magic Leapin varjelema salaisuus paljastui Magic Leap on pitänyt kehittämänsä tehostettua todellisuutta hyödyntävien lasien kehitystyön visusti salassa, mutta laitteen prototyypistä on vuotanut julkisuuteen ensimmäinen valokuva.
Kuten kuvasta näkyy, PEQ0-prototyyppi vaatii vielä paljon työtä. Laitteen käyttäjän päässä on HoloLens-tyyliset lasit, mutta kaikki laskenta näyttäisi tapahtuvan kantajan selkään kiinnitetyssä "repussa". Myös laitteen käyttämä virta on peräisin selkään kiinnitetystä akusta.

Tekniikan puristaminen HoloLensin kokoiseen pakettiin ottaa vielä varmasti aikansa, mutta jo tällä viikolla Magic Leapin insinöörien pitää pystyä vakuuttamaan yhtiön hallituksen jäsenet pystyvänsä pienentämään prototyyppiä haluttuun kokoluokkaan. Business Insiderin mukaan tavoitteena ei ole kuitenkaan saada integroitua kaikkea tekniikkaan laseihin, vaan osa tekniikasta jätetään lantiolle kiinnitettäviin "vyölaukkuihin".

Magic Leap perusti viime kesänä tytäryhtiön Suomeen, minkä kautta on tarkoitus houkutella paikallisia alan osaajia yhtiön leipiin.


Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Googlen sisaryhtiö sai luvan aloittaa dronekuljetukset Yhdysvalloissa Googlen sisaryhtiö sai luvan aloittaa dronekuljetukset Yhdysvalloissa (23.4.2019 22:03)
Googlen sisaryhtiö Wing on saanut sertifikaatin Yhdysvaltain ilmailuhallinollta, jonka avulla se voi aloittaa dronekuljetukset. Wing on ensimmäinen dronekuljetusyhtiö, joka on saanut sertifikaatin. ....
Vuoto kertoo OnePlussan ensimmäisen Pro-mallin tekniikasta: Triplakamera ja uusittu näyttö Vuoto kertoo OnePlussan ensimmäisen Pro-mallin tekniikasta: Triplakamera ja uusittu näyttö (23.4.2019 18:20)
OnePlus kertoi tänään, että se tulee esittelemään uuden OnePlus 7:n toukokuussa New Yorkissa. Julkistuspäiväksi valikoitui tällä kertaa 14. toukokuuta, ja New Yorkin ohessa tilaisuudet järjestetään ....
Huawein taittuvan Mate X julkaisu lähestyy, onko se markkinoilla ennen myöhästyvää Galaxy Foldia? Huawein taittuvan Mate X julkaisu lähestyy, onko se markkinoilla ennen myöhästyvää Galaxy Foldia? (23.4.2019 18:02)
Taittuvia puhelimia on kehitetty useiden yhtiöiden toimesta jo kymmenisen vuotta. Vuosi toisensa jälkeen on kuultu huhuja esimerkiksi Samsung ja LG:n tulevasta taittuvasta puhelimesta, joka ....
OnePlus 7:n julkistuspäivä varmistui OnePlus 7:n julkistuspäivä varmistui (23.4.2019 16:11)
Kiinalainen älypuhelinmerkki OnePlus aikoo paljastaa OnePlus 7 -malliston toukokuun 14. päivänä New Yorkissa. Julkistustilaisuus alkaa Suomen aikaa kello 18.00. OnePlus aikoo järjestää samanaikaiset ....
Päivän diili: Netgearin WLAN-reititin, alle kympillä! Päivän diili: Netgearin WLAN-reititin, alle kympillä! (23.4.2019 15:55)
Päivän diilinä sattui silmiimme tänään varsin reilu tarjous Netgearin reitittimestä, joka irtoaisi nyt alle kympillä. Normaalisti reitittimellä on hintaa päälle 30 euroa, joten alennusprosentteja ....

Uutisarkisto