AfterDawn: IT-alan uutiset

GTA IV ja lisäosat nyt pelattavissa Xbox Onella

Kirjoittaja AfterDawn @ 10.2.2017 22:06

GTA IV ja lisäosat nyt pelattavissa Xbox Onella Rockstar Games on tänään kertonut, että sen huippusuosittu Grand Theft Auto IV on nyt pelattavissa taaksepäin yhteensopivuuden avulla Xbox One -konsolilla. Rockstarin mukaan Grand Theft Auto IV:n lisäksi myös lisäosa Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City on niin ikään pelattavissa.
Peliyhtiön mukaan Microsoft on lisännyt nyt kaikki GTA IV -peliversiot taaksepäin yhteensopivien pelien listalle. Niko Bellicin, Johnny Klebitzin ja Luis Lopezin tarinoita pääsee siis pelaamaan nyt ensi kertaa Xbox One -konsolilla.

Mikäli omistaa pelistä fyysisen Xbox 360 -kopion, niin päivityksen jälkeen levyn voi syöttää normaaliin tapaan ja sen pitäisi toimia. Mikäli omistaa puolestaan digitaalisen kopion, niin pelin voi ladata "Ready to Install"-osiosta Xbox One -konsolille.

Rockstar juhlii pelin saapumista Xbox Onelle arvonnalla, jossa Social Club -jäsenet voivat voittaa oheisen kuvan esittämän GTA IV -keräilyesinepaketin.

Grand Theft Auto IV on yksi viime konsolisukupolven suosituimmista ja yksi kaikkien aikojen parhaiten arvostelluista peleistä.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Twitch saa haastajan Valvelta – Steam.tv avautuu pian Twitch saa haastajan Valvelta – Steam.tv avautuu pian (19.8.2018 08:30)
Pelien suosittua digitaalista kauppapaikkaa Steamiä ylläpitävä Valve paljasti viikonlopun aikana vahingossa kehitteillä olevan Steam.tv-verkkolähetyspalvelun. Julkiseksi mennyt palvelu otettiin ....
Samsungille Brasiliassa moka, Galaxylla otettu kuva olikin Getty Imagesin kuvituskuva Samsungille Brasiliassa moka, Galaxylla otettu kuva olikin Getty Imagesin kuvituskuva (18.8.2018 20:49)
Älypuhelinmarkkinat ovat yksi maailman tiukiten kilpailluista aloista, jossa imagolla ja markkinoinnilla voi olla arvaamaton arvo. Samsungin, Googlen ja Applen välillä markkinoinnin hintalappu ....
Rakastatko Netflixin mainoksetonta ja tauotonta katselukokemusta? Siihen saattaa tulla muutos Rakastatko Netflixin mainoksetonta ja tauotonta katselukokemusta? Siihen saattaa tulla muutos (18.8.2018 19:29)
Netflix on noussut viimeisen kymmenen vuoden, ja erityisesti viimeisen viiden vuoden, aikana valtaisan tärkeään asemaan televisio- ja elokuvarintamalla. Se todisti, että ihmiset ovat kyllä valmiita ....
OnePlus 6T saapuu jo syksyllä - erittäin merkittävä malli OnePlussan kannalta OnePlus 6T saapuu jo syksyllä - erittäin merkittävä malli OnePlussan kannalta (18.8.2018 16:10)
Vaikka OnePlus 6 julkaisusta onkin vain vajaa kolme kuukautta, on jo seuraava malli tulossa. Veikkaukset ovat sen puolella, että lokakuussa julkaistaan OnePlus 6T, joka on OnePlussalle tyypilliseen ....
GeForce RTX 2080 Tin tekniset tiedot paljastuivat GeForce RTX 2080 Tin tekniset tiedot paljastuivat (18.8.2018 09:28)
Nvidian on ensi viikolla määrä julkistaa uuden sukupolven näytönohjaimia ja VideoCardz.com-sivusto väittää tietävänsä ohjaimien tekniset tiedot. Ohjaimet esitellään maanantaina 20. elokuuta ....

Uutisarkisto