> > MTV lanseeraa C Moren uudelleen - AfterDawn
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

MTV lanseeraa C Moren uudelleen

Kirjoittaja Manu Pitkänen (Google+) @ 11.1.2017 18:30 Kommentteja (7)

Netflix yllätti Suomessa: MTV uudistaa palveluitaan Perinteiset suomalaiset mediat eivät ole olleet immuuneja digitaalisten palveluiden aiheuttamalle murrokselle, mistä hyvänä esimerkkinä televisiokanavayhtiö MTV:n talousvaikeudet. MTV on viimeisen vuoden aikana joutunut pähkäilemään miten se saisi itselleen uutta kasvua ja uudistettu C More vaikuttaisi olevan kehitystyön tulos.
MTV julistaa uutisessaan tuovansa "markkinoille suomalaiselle yleisölle rakennetun elokuvien, televisio-ohjelmien ja urheilusisällön kuukausimaksullisen C More -suoratoistopalvelun". Kyseinen palvelu on ollut jo vuosia olemassa – ensin Filmnet-nimellä ja vuoden 2013 Canal+-uudistuksen myötä C More -nimellä.

Uudistuksen myötä MTV:n kaikki maksullinen nettisisältö (formulat, elokuvat jne) sekä antenni-, kaapeli-, iptv- ja satelliittiverkkojen MTV Total -kanavat (MTV Max, MTV Sport 1, MTV Sport 2 ja MTV Juniori) keskitetään C More -tuotepakettiin. Kanavauudistus tehdään maaliskuussa. MTV:n ilmainen videosisältö löytyy jatkossakin Katsomo-palvelusta.

Jos haluat tilata pelkän suoratoistopalvelun, niin tarjolla on kaksi vaihtoehtoa: C More (9,95 e/kk) ja C More Total (24,95 e/kk). Palvelut eroavat toisistaansa sisällön osalta, esimerkiksi formuloita ja MM-jääkiekko löytyy vain C More Totalista. Jos taas haluta maksu-TV-paketit, niin tarjolla on kolme vaihtoehtoa: C More (14,95 e/kk), C More Sport (24,95 e/kk) ja C More Totalin (29,95 e/kk).

MTV ei ole pärjännyt kansainvälisiä kilpailijoita, kuten Netflixiä ja Viaplaytä vastaan. MTV:n toimitusjohtaja Jarkko Nordlund on kuitenkin vakuuttunut, että suomalaiset ovat valmiita tilaamaan useampia tilauspalveluita ja kysyntää kotimaiselle palvelulle löytyy.

Edellinen Seuraava  

7 kommenttia

112.1.2017 10:26

"..suomalaiselle yleisölle rakennetun.." ja se siitä sitten. Syy miksi katson Netflixiä ja muita ulkomaisia suoratoistopalveluita on juuri se, etteivät ne ole täynnä sitä samaa kotimaista p*skaa kuin televisio. Viaplay:nkin irtisanoin juuri siksi, että sen laadukas ulkomainen sisältö oli katsottu kuukaudessa, jäljelle jäi läjä kolmen euron budjetilla toteutettua skandinaavista höttöä.

212.1.2017 11:41

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Kaffella:
"..suomalaiselle yleisölle rakennetun.." ja se siitä sitten. Syy miksi katson Netflixiä ja muita ulkomaisia suoratoistopalveluita on juuri se, etteivät ne ole täynnä sitä samaa kotimaista p*skaa kuin televisio. Viaplay:nkin irtisanoin juuri siksi, että sen laadukas ulkomainen sisältö oli katsottu kuukaudessa, jäljelle jäi läjä kolmen euron budjetilla toteutettua skandinaavista höttöä.
Sama vika....

Autopeli hullu ja pelannut jo -80 luvulta...eli vanha jäärä.

312.1.2017 16:14

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti mjk:
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Kaffella:
"..suomalaiselle yleisölle rakennetun.." ja se siitä sitten. Syy miksi katson Netflixiä ja muita ulkomaisia suoratoistopalveluita on juuri se, etteivät ne ole täynnä sitä samaa kotimaista p*skaa kuin televisio. Viaplay:nkin irtisanoin juuri siksi, että sen laadukas ulkomainen sisältö oli katsottu kuukaudessa, jäljelle jäi läjä kolmen euron budjetilla toteutettua skandinaavista höttöä.
Sama vika....
Uusi Viaplay kolme kuukautta ilmaisena eikä juuri katsottavaa koska olen liian nirso. Netflixistä maksan koska katsottavaa riittää ja uutuuksia tulee sopivaa tahtia. Kotimaista en katso kun on aina samat naamat mutta kehä kolmosen ulkopuolisia juntteja riittää niin eiköhän maikkarille löydy oma kolosensa.

412.1.2017 16:44

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Uutinen:
MTV:n toimitusjohtaja Jarkko Nordlund on kuitenkin vakuuttunut, että suomalaiset ovat valmiita tilaamaan useampia tilauspalveluita ja kysyntää kotimaiselle palvelulle löytyy.
Ei varmasti ole noilla hinnoilla. Aivan järjetön hinta.

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti horhhe:
mutta kehä kolmosen ulkopuolisia juntteja riittää niin eiköhän maikkarille löydy oma kolosensa.
Kehä kolmosen pohjoispuolelta katsottuna ei voi kuin yhtyä kommenttiisi. Juntteja näköjään riittää. Mullehan ulkopuoli on juuri se mitä sä sanot sisäpuoleksi...
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 12.1.2017 @ 16:52

512.1.2017 20:37

Toiveena olisi MTV:lle ettei niputtaisi kaikkia kanavia samaan.
ainakin F1 kanava voisi olla ostettavissa erikseen, muulla tarjonalla ei ole niin väliä.

614.1.2017 0:05

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Reli231:
Toiveena olisi MTV:lle ettei niputtaisi kaikkia kanavia samaan.
ainakin F1 kanava voisi olla ostettavissa erikseen, muulla tarjonalla ei ole niin väliä.

Vastaan tuo vuosi sitten niputti F1:n tuohon Total Sportiin, että ei voi pelkästään sitä ottaa ja siten pakkomyy muitakin lajeja. Hinta on sitten sen mukainen. Vaan sanoppa sellainen tuon kokoluokan yritys, joka kuuntelee asiakkaitaan...

Nordlundilla kohtuullisen pilvenhattarakuvitelma suomalaisten ostohaluista. Jos sisältö on samaa jöötiä kuin ennenkin, niin ei se paketin nimeä vaihtamalla parane. Aletaan olemaan tilanteessa, että pitää antaa asiakkaiden valita mitä haluavat katsoa ja karsia sitten rönsyt pois. Minäkin maksan nyt F1:n takia turhasta, mutta silti vielä halvempaa kuin C Total Sport. Saattaa kohta loppua sekin, kiitos tulevien rajoitusten.

Antamani neuvot perustuvat omaan kokemukseen. Jos mielestäsi ne ovat puutaheinää, kerro toki.

714.1.2017 10:23

link

Lainaus:

9.8.2012
Huhut videovuokrauspalvelu Netflixin Suomeen tulosta eivät hetkauta MTV Median toimitusjohtajaa Heikki Rotkoa.

"Emme tule antamaan heille yhtään sympatiapistettä", Rotko murjaisi keskiviikkona Media & Message -seminaarissa Naantalissa.

Rotko ei usko, että Yhdysvalloissa kahdeksan dollaria kuukaudessa elokuvista veloittava Netflix onnistuu tekemään Suomen pienillä markkinoilla kannattavaa liiketoimintaa palvelun nykyisellä toimintamallilla moneen vuoteen. Hänen mielestään kilpailutilanne on Netflixille kova jo sen takia, että suomalaiset kaupalliset kanavat näyttävät kymmeniä elokuvia ilmaiseksi viikottain.

Rotko totesi, ettei MTV aio myydä Netflixille sisältöjä.

Netflixin kuitenkin tervetulleeksi Suomeen toivottanut Rotko totesi, että tv-toimijoiden pelikenttä muuttuu ja monimutkaistuu uusien kilpailijoiden edessä, minkä takia hän toivoo kotimaiselta tv-toimialalta yhteistyötä ja riidattomuutta.


Hupsistarallaa. Niin siinä käy kun lähtee aliarvioimaan kilpailijaa.

Lainaus:
esimerkiksi formuloita ja MM-jääkiekko löytyy vain C More Totalista
Ja näemmä mikään ei kuitenkaan muutu. Ihmisten oikeasti haluama sisältö pidetään kymmenen kökkökanavan panttivankina.
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 14.1.2017 @ 10:24

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Toyota pelästyi – Keskeytti kokeet itsestään ajavilla autoilla Toyota pelästyi – Keskeytti kokeet itsestään ajavilla autoilla (21.3.2018 10:25)
Jalankulkijan kuolemaan johtanut onnettomuus Arizonassa tällä viikolla on saanut itsestään ajavia autoja kehittävät yhtiöt varpailleen. Ainakin Toyota on päättänyt keskeyttää teknologian testaamisen ....
1 kommentti
Google on ostamassa takavuosien kuuman kamerakehittäjän pilkkahintaan Google on ostamassa takavuosien kuuman kamerakehittäjän pilkkahintaan (21.3.2018 09:56)
Lytro oli jotain vuosia sitten todella kuuma startup-yhtiö, jolla ei tuntunut olevan ongelmia saada toiminnalleen rahoitusta. Valokenttäkameraa, jonka avulla voidaan säädellä tarkennusta jälkikäteen, ....
Nokian hirviökamerapuhelin saa haastajan – Tässä puhelimessa on 40 MP:n kamera Nokian hirviökamerapuhelin saa haastajan – Tässä puhelimessa on 40 MP:n kamera (21.3.2018 09:15)
Nokian 808 Pureview- ja Lumia 1020 -älypuhelimet muistetaan yhdestä seikasta: massiivisesta 41 megapikselin kamerasta. Puhelimet ovat saamassa modernimman haastajan, sillä Huawei on päättänyt ....
WhatsAppin perustajalta yllättävä kehotus – Poista Facebook-tilisi WhatsAppin perustajalta yllättävä kehotus – Poista Facebook-tilisi (21.3.2018 09:06)
Facebook osti pikaviestipalvelu WhatsAppin vuonna 2014 noin 19 miljardilla, mikä teki palvelun perustaneista Jan Koumista ja Brian Actonista kohtuullisen hyvin toimeentulevia. Rahalla ei saa ....
Google Play tuo suoratoistopelit Androidille Google Play tuo suoratoistopelit Androidille (20.3.2018 18:00)
Suoratoistettavista sovelluksista on ollut puhetta jo useita vuosia, mutta nyt ne näyttäisivät olevan tulossa ryminällä Androidille. Google on nimittäin esitellyt uuden Play Instant -ominaisuuden, ....

Uutisarkisto