Applen TV-sovelluksessa on yksi massiivinen ongelma

Kirjoittaja AfterDawn @ 28.10.2016 21:55

Applen TV-sovelluksessa on yksi massiivinen ongelma Applen eilisen lehdistötilaisuuden anti keskittyi MacBook-tietokoneisiin, mutta yhtiö toki puhui paljon muustakin. Yksi vähemmälle huomiolle jäänyt julkistus oli Applen uusi TV-sovellus.
Kyseessä on sovellus, joka saapuu iPhonelle, iPadille ja Apple TV:lle – kyllä, Apple TV:lle on sovellus, jonka nimi on TV. Applen sovellus yhdistää eri suoratoistopalveluiden tarjontaa ja esittää ne yhden sovelluksen alla. Näin riippumatta palveluntarjoajasta kaikkeen sisältöön pääsee käsiksi helposti yhdestä sovelluksesta.

TV-sovelluksessa on kuitenkin yksi valtaisa ongelma. Kyseinen sovellus ei tue maailman suurinta suoratoistovideoiden palvelua eli Netflixiä, huomioi BGR. Mikä tekee asiasta outoa, niin Netflix on tarjolla lähes alustalla kuin alustalla, mutta syystä tai toisesta Apple ei ole kyennyt tarjoamaan suoratoistojätille kiinnostavaa sopimusta.

Kauppoja on kulissien takana varmasti hierottu kauan ja tarkkaan, ja se saattaa olla vielä huonompi asia Applen televisiosovellukselle. On todennäköistä, että Netflix ei yksinkertaisesti näe mitään järkeä jakaa huipputärkeitä katsojatietoja – tai tuottoa – erityisesti, koska Apple on myös kilpailija suoratoistomarkkinoilla.

Tietysti sovellukselle tulee löytymään käyttäjiä, vaikka Netflix puuttuukin, onhan tarjolla muita huippupalveluita, kuten HBO, mutta sen tarkoitus olla yksi ja ainoa lähde suoratoistoon on helposti kyseenalaistettavissa, ainakin toistaiseksi.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Verkkokauppa.com Ale - lista parhaista tarjouksista Verkkokauppa.com Ale - lista parhaista tarjouksista (17.6.2019 19:00)
Verkkokauppa.comilla on nyt käynnissä isompia kampanja. Alennuksia löytyy tietokoneista, puhelimista, televisioista ja paljon muista tuotteista. Kampanja on voimassa 17.6. - 30.6. välisenä aikana. ....
Huawein perustaja ennustaa – Huawein liiketoiminnalta katoaa pohja kokonaan Huawein perustaja ennustaa – Huawein liiketoiminnalta katoaa pohja kokonaan (17.6.2019 18:10)
Huawein toimitusjohtaja ja perustaja Ren Zhengfein mukaan yhtiö on tähän mennessä aliarvioinut Yhdysvaltojen asettamien pakotteiden vaikutuksen liiketoimintaan. Zhengfein arvion mukaan Huawei ....
Apple siirtyy 5G-aikaan – Qualcommin modeemit kelpaavat jälleen ensi vuonna Apple siirtyy 5G-aikaan – Qualcommin modeemit kelpaavat jälleen ensi vuonna (17.6.2019 17:34)
Apple siirtyy ensi vuonna 5G-aikaan, kertoo analyytikko Ming-Chi Kuo. Qualcommin ja Samsungin toimittamat 5G-piirit löytyvät kaikkein kalleimmista malleista, joiden näyttöjen koot ovat 5,4 ja 6,7 tuumaa. ....
Jos GPS rikkoontuu, Yhdysvallat kärsii miljardin dollarin edestä tappioita joka päivä Jos GPS rikkoontuu, Yhdysvallat kärsii miljardin dollarin edestä tappioita joka päivä (17.6.2019 09:40)
Tutkimuslaitos RTI International on selvittänyt Yhdysvaltojen hallinnon alaisuuteen kuuluvan National Institutes of Standards and Technologyn (NIST) toimeksiannosta kuinka suuri taloudellinen ....
Huawein älypuhelinmyynti romahtaa – Markkinoille syntyy jopa 60 miljoonan puhelimen tyhjiö Huawein älypuhelinmyynti romahtaa – Markkinoille syntyy jopa 60 miljoonan puhelimen tyhjiö (17.6.2019 05:40)
Yhdysvaltojen asettamat pakotteet Huaweita vastaan voivat kirpaista pahemman kerran. Bloombergin tietojen mukaan Huawei odottaa sen kansainvälisen älypuhelinmyynnin laskevan peräti 40–60 prosentilla ....

Uutisarkisto