Applen TV-sovelluksessa on yksi massiivinen ongelma

Kirjoittaja AfterDawn @ 28.10.2016 21:55

Applen TV-sovelluksessa on yksi massiivinen ongelma Applen eilisen lehdistötilaisuuden anti keskittyi MacBook-tietokoneisiin, mutta yhtiö toki puhui paljon muustakin. Yksi vähemmälle huomiolle jäänyt julkistus oli Applen uusi TV-sovellus.
Kyseessä on sovellus, joka saapuu iPhonelle, iPadille ja Apple TV:lle – kyllä, Apple TV:lle on sovellus, jonka nimi on TV. Applen sovellus yhdistää eri suoratoistopalveluiden tarjontaa ja esittää ne yhden sovelluksen alla. Näin riippumatta palveluntarjoajasta kaikkeen sisältöön pääsee käsiksi helposti yhdestä sovelluksesta.

TV-sovelluksessa on kuitenkin yksi valtaisa ongelma. Kyseinen sovellus ei tue maailman suurinta suoratoistovideoiden palvelua eli Netflixiä, huomioi BGR. Mikä tekee asiasta outoa, niin Netflix on tarjolla lähes alustalla kuin alustalla, mutta syystä tai toisesta Apple ei ole kyennyt tarjoamaan suoratoistojätille kiinnostavaa sopimusta.Kauppoja on kulissien takana varmasti hierottu kauan ja tarkkaan, ja se saattaa olla vielä huonompi asia Applen televisiosovellukselle. On todennäköistä, että Netflix ei yksinkertaisesti näe mitään järkeä jakaa huipputärkeitä katsojatietoja – tai tuottoa – erityisesti, koska Apple on myös kilpailija suoratoistomarkkinoilla.

Tietysti sovellukselle tulee löytymään käyttäjiä, vaikka Netflix puuttuukin, onhan tarjolla muita huippupalveluita, kuten HBO, mutta sen tarkoitus olla yksi ja ainoa lähde suoratoistoon on helposti kyseenalaistettavissa, ainakin toistaiseksi.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto