Google tarjoaa Street View -näkymän Lepakkomiehen luolaan

Kirjoittaja AfterDawn @ 25.3.2016 23:27 Kommentteja (1)

Google tarjoaa Street View -näkymän Lepakkomiehen luolaan Kuluvan vuoden yksi odotetuimmista supersankarielokuvista on kaksi DC Comicsin suosikkisankaria vastakkain asettava Batman v Superman: Dawn of Justice. Jos Ben Affleckin roolitus Batmaniksi aiheuttaa harmaita hiuksia, niin Google ja Warner Bros. tarjoaa näille Batman-faneille elokuvasta sisältöä, jossa pääosassa ovat Bruce Waynen pärstän sijaan miljardöörisankarin omaisuus.
Elokuvasta julkaistut trailerit ovat pääasiassa esitelleet kahden supersankarin vastakkainasettelua, mutta nyt Google Maps puolestaan päästää fanit elokuvan lepakkoluolaan.

Bruce Waynen asunnosta eteenpäin liikkumalla pääsee tarkastelemaan lepakkoluolaa ja sen sisältä löytyviä vempeleitä. Tietysti luolan kalustoon kuuluu mm. lepakkoauto, tukuttain aseita, laboratorio, panssariasuja, jne.AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Edellinen Seuraava  

1 kommentti

126.3.2016 12:11

Ben Affleck ei yllättäen ollut elokuvan ongelma vaan tarinankerronta ja ohjaus. 2/5

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto