Tesla vahvisti kauan odotetun Model 3:n julkistuspäivän

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 11.2.2016 11:14

Tesla vahvisti kauan odotetun Model 3:n julkistuspäivän Tesla vahvisti sijoittajille suunnatussa kirjeessä suunnitelmansa esitellä Model 3 -sähköauton maaliskuun 31. päivänä. Tavallisen rahvaan kukkarolle sopiva sähköauto tulee saataville kuitenkin vasta vuoden 2017 lopulla.
Model 3 -autoa on odotettu kuin nousevaa Kuuta jo usean vuoden ajan, joten kyseessä lienee yksi seuratuimmista autojulkistuksista tänä vuonna. Näkyvyydestä saatavan hyödyn maksimoimiseksi Tesla aikoo ottaa ennakkotilauksia vastaan ympäri maailmaa heti huhtikuun ensimmäisenä päivänä. Teslan omissa myymälöissä ennakkotilauksen voi tehdä jo päivää aikaisemmin. Ennakkotilaajilta peritään tuhat dollaria ennakkomaksua.

Toimitusjohtaja Elon Musk vahvisti Twitterissä, että Model 3:n hinta on pysytellyt aiemmin ilmoitetussa 35 000 dollarissa (hinta ennen valtion mahdollisesti maksamia tukimaksuja).


Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto