AfterDawn: IT-alan uutiset

Kuinka suuri on Netflix-sisällön hintalappu vuonna 2016?

Kirjoittaja Matti Vähäkainu (Google+) @ 19.1.2016 16:21

Kuinka suuri on Netflix-sisällön hintalappu vuonna 2016? Netflix on kertonut, että se aikoo tuottaa tänä vuonna muun muassa yli 30 alkuperäissarjan kautta, yli 20 elokuvaa tai dokumenttia ja paljon muuta sisältöä. Tämän lisäksi tarjolle tulee tuhansittain muuallakin näytettyjä elokuvia ja ohjelmia. Mitä tämä kaikki sitten maksaa?
Koko potin hintalappi on huikea kuusi miljardia dollaria. Netflixin sisältöpomo Ted Sarandos kertoi haastattelussa, että Netflixillä ei ole aikeita hidastella. Päinvastoin, yhtiö sijoittaa ennätysmäärän kahisevaa uuteen ohjelmistoon. Uutta omaa ohjelmistoa Netflix tuottaa vuonna 2016 yli 600 tuntia.

Sarandos avasi sanaista arkkuaan FX-pomo John Landgrafin kommentin inspiroimana. Landgrafin mukaan Yhdysvallat tuottaa liikaa televisio-ohjelmia ja kasvun ajat ovat ohi parissa vuodessa. Sarandosin mukaan joidenkin muiden yhtiöiden pitää pitää huoli supistamisesta, sillä Netflix aikoo vain kasvaa.

Tägit: Netflix
Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Googlen sisaryhtiö sai luvan aloittaa dronekuljetukset Yhdysvalloissa Googlen sisaryhtiö sai luvan aloittaa dronekuljetukset Yhdysvalloissa (23.4.2019 22:03)
Googlen sisaryhtiö Wing on saanut sertifikaatin Yhdysvaltain ilmailuhallinollta, jonka avulla se voi aloittaa dronekuljetukset. Wing on ensimmäinen dronekuljetusyhtiö, joka on saanut sertifikaatin. ....
Vuoto kertoo OnePlussan ensimmäisen Pro-mallin tekniikasta: Triplakamera ja uusittu näyttö Vuoto kertoo OnePlussan ensimmäisen Pro-mallin tekniikasta: Triplakamera ja uusittu näyttö (23.4.2019 18:20)
OnePlus kertoi tänään, että se tulee esittelemään uuden OnePlus 7:n toukokuussa New Yorkissa. Julkistuspäiväksi valikoitui tällä kertaa 14. toukokuuta, ja New Yorkin ohessa tilaisuudet järjestetään ....
Huawein taittuvan Mate X julkaisu lähestyy, onko se markkinoilla ennen myöhästyvää Galaxy Foldia? Huawein taittuvan Mate X julkaisu lähestyy, onko se markkinoilla ennen myöhästyvää Galaxy Foldia? (23.4.2019 18:02)
Taittuvia puhelimia on kehitetty useiden yhtiöiden toimesta jo kymmenisen vuotta. Vuosi toisensa jälkeen on kuultu huhuja esimerkiksi Samsung ja LG:n tulevasta taittuvasta puhelimesta, joka ....
OnePlus 7:n julkistuspäivä varmistui OnePlus 7:n julkistuspäivä varmistui (23.4.2019 16:11)
Kiinalainen älypuhelinmerkki OnePlus aikoo paljastaa OnePlus 7 -malliston toukokuun 14. päivänä New Yorkissa. Julkistustilaisuus alkaa Suomen aikaa kello 18.00. OnePlus aikoo järjestää samanaikaiset ....
Päivän diili: Netgearin WLAN-reititin, alle kympillä! Päivän diili: Netgearin WLAN-reititin, alle kympillä! (23.4.2019 15:55)
Päivän diilinä sattui silmiimme tänään varsin reilu tarjous Netgearin reitittimestä, joka irtoaisi nyt alle kympillä. Normaalisti reitittimellä on hintaa päälle 30 euroa, joten alennusprosentteja ....

Uutisarkisto