AfterDawn: IT-alan uutiset

Näin siirrät soittolistat Spotifysta YouTubeen

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 30.8.2015 13:11 Kommentteja (1)

Näin siirrät soittolistat Spotifysta YouTubeen Jos käytät Spotifyta musiikin kuunteluun, mutta tykkäät aina välillä pyöräyttää YouTube-jukeboksin soimaan, niin aina välillä tulee tarvetta siirtää soittolistoja palvelusta toiseen.
Tähän ongelmaan tarjoaa ratkaisun useampikin verkkopalvelu, esimerkiksi Playlist Buddy sopii hyvin Spotify > YouTube -soittolistamuunnoksiin. Palveluun kirjaudutaan Spotify-tunnuksilla, jotta Playlist Buddy pystyy hakemaan soittolistatietosi Spotifysta.

Spotify-kirjautumisen jälkeen valitset minkä soittolistan haluat siirtää ja kirjaudut vielä YouTubeen, jotta soittolista voidaan tallentaa oikeaan osoitteeseen. Muuta Playlist Buddyn käyttö on ilmaista, vaikka kehittäjä pyytääkin lahjoituksia toimintansa rahoittamiseen.

Playlist Buddyn huono puoli on se, ettei se tue muita palveluita kuin Spotifyta ja YouTubea (ja näitäkin vain yhteen suuntaan).

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  

1 kommentti

131.8.2015 09:35

Ite voisin siirtää Spotifyn soittolistat Google Music-palveluun. Luovuin Spotifystä ja Deezeristä nyt kun pääsin uuden Android luurin kimppuun, muut kun tuntuu niin turhalta Googlen musiciin verrattuna.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto