AfterDawn: IT-alan uutiset

Opiskelijat kuvasivat Islannissa 14 päivää – tuloksena henkeäsalpaava 4K-video

Kirjoittaja AfterDawn @ 19.7.2015 21:42

Kaksi elokuvantekijöiksi opiskelevaa opiskelijaa julkaisivat näyttävän videon Islannin luonnosta.

Stuttgartin media-alan yliopiston opiskelijat keräsivät 14 päivän aikana lähes seitsemän minuutin edestä materiaalia Islannin luonnosta. 4K-tarkkuuden video on kuvattu ARRI Amira- ja Canon 5D Mark III -kameroilla.

Videota voi katsella myös Vimeosta.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto