AfterDawn: IT-alan uutiset

Uusi traileri DC:n supersankarisekoitukesta Batman v Superman

Kirjoittaja AfterDawn @ 13.7.2015 21:04

DC Comics on yhdistänyt kaksi suosituinta supersankariaan tulevaan elokuvaan. Lepakkomies ja Teräsmies laitetaan vastakkain elokuvassa Batman v Superman: Dawn of Justice.

Elokuvasta julkaistiin uusi vajaan neljän minuutin mittainen traileri Comic-Con-tapahtuman yhteydessä. Aikaa elokuvan julkaisuun on vielä kuitenkin melkoisesti, sillä ensi-ilta on näillä näkymin ensi vuoden maaliskuun 25. päivä.

Siihen asti voikin nauttia tästä pätkästä – ja varmasti useista tulevista – tuota synkkää supersankarisekoitusta.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto