AfterDawn: IT-alan uutiset

Tältä vinyylisoittimen toiminta näyttää mikroskoopin alla hidastettuna

Kirjoittaja AfterDawn @ 18.6.2015 13:52

Tältä vinyylisoittimen toiminta näyttää mikroskoopin alla hidastettuna Applied Science -YouTube-kanava on taltioinut videolle hienoa kuvaa vinyylisoittimen toiminnasta.
Erikoista videossa on se, että kuva on saatu aikaan elektronimikroskoopilla. Harva on nähnyt levyn uria ja neuloan toimintaa näin läheltä. Videolla selostetaan, kuinka materiaali on onnistuttu tuottamaan sekä miten vinyylisoittimet toimivat. Lisäksi videolla vilautetaan lähikuvaa myös CD- ja DVD-levyistä.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto