Legendaarinen Dreamcast-pelisarja herää eloon

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 16.6.2015 14:45

Legendaarinen Dreamcast-pelisarja herää eloon Kriitikoiden ja pelaajien kehuma Shenmue-pelisarja saa on saamassa kolmannen osan Sonyn E3-lehdistötilaisuudessa julkistetun Kickstarter-joukkorahoituskampanjan saavutettua tavoitteensa.
Pelisarjan ensimmäiset osat julkaistiin Segan Dreamcast-konsolille vuosituhannen vaihteessa, joten nuorempi pelisukupolvi ei ole välttämättä kuulutkaan siitä, vaikka Shenmuet ovat sijoittuneet hyvin maailman parhaimpien pelien listoilla. Shenmue III aiotaan julkaista Sonyn PlayStation 4:n lisäksi myös PC:lle.

Shenmue-pelisarjan luoja Yu Suzukin mukaan hän halusi lähteä toteuttamaan kolmatta osaa joukkorahoituskampanjan kautta, jotta tulevassa pelissä näkyisi mahdollisimman paljon fanien kädenjälki.

Kickstarter-kampanja saavutti nopeasti kahden miljoonan dollarin rahoitustavoitteensa, joten pelin kehityksellä ei pitäisi olla enää esteitä. Kampanjan onnistuminen osoittaa myös, että pelisarjalle löytyy edelleen faneja vaikka pelimaailma onkin elänyt runsaasti viimeisen 14 vuoden aikana. Shenmue 3:n arvioitu valmistumisajankohta on vuoden 2017 loppuun mennessä.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto