AfterDawn: IT-alan uutiset

Vuoto: Uusi versio Xbox Onesta esitellään E3:ssa

Kirjoittaja AfterDawn @ 5.6.2015 21:25

Kenties maailman suosituin videopelitapahtuma on alle parin viikon päässä. E3-messuihin on siis aikaa noin 10 päivää, mutta tämänpäiväinen vahinko Amazonin toimesta saattaa paljastaa Microsoftin E3-suunnitelmia.
Amazonilla putkahti kenties vahingossa verkkoon myynti-ilmoitus Xbox One -konsolista, joka sisältää teratavun tallennustilaa sekä uuden ohjaimen. Todennäköisesti kyseessä on yksi merkittävimmistä Microsoftin julkistuksista tulevilla messuilla.

Myyntilistaus kertoo, että konsoli uusi ohjain tukee 3,5 mm kuulokkeita, tallennuskapasiteetti laajenee teratavuun ja mm. Halo 5: Guardians on yksinoikeudella pelattavissa tänä vuonna kyseisellä konsolilla. Julkaisupäiväksi on listattu kesäkuun 15. päivä, jolloin Microsoftin E3-tilaisuus järjestetään.

Laitteen hinnaksi on kerrottu $399,99 ja nimi on pelkistetysti Microsoft Xbox One Console.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto