AfterDawn: IT-alan uutiset

Xbox LIVE ei toimi

Kirjoittaja AfterDawn @ 25.5.2015 09:41

Xbox LIVE -verkkopalvelu ei toimi suurilta osin normaalilla tavalla.
Palvelun tilasivuston mukaan LIVEn "keskeiset palvelut" ja Xbox 360:n yhteisö- ja peliominaisuudet toimivat "rajoitetusti". Häiriön vuoksi Xbox Liveen kirjautumisessa tai asetusten muuttamisessa voi esiintyä ongelmia.

Yhdysvaltalaisella tilasivulla täsmennetään Xbox 360:n häiriöiden koskettavan Call of Duty: Advanced Warfare -peliä ja Facebookia.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto