AfterDawn: IT-alan uutiset

Aleksanterinkadun entinen Nokia Store suljettiin

Kirjoittaja Matti Vähäkainu (Google+) @ 5.5.2015 09:12 Kommentteja (1)

Aleksanterinkadun entinen Nokia Store suljettiin Microsoft sai Nokia-kaupassa itselleen myös Nokian kivijalkamyymälän Helsingin ydinkeskustasta, jossa se on jatkanut esimerkiksi Lumia-puhelinten esittelemistä. Nyt Aleksanterinkadun myymälä on suljettu Microsoftin keskittyessä verkkomyyntiin, kertoo Yle.
Myymälä on toiminut osana Microsoft Store -ketjua alle kuusi kuukautta ja ollut ainoa ketjun liike Helsingissä. Viime marraaskuussa myymälä muuttui Lumia-myymälästä tarjoamaan myös muita Microsoftin tuotteita. Viimeiset asiakkaat palveltiin huhtikuun viimeinen päivä.

Microsoftin mukaan 15 työntekijää jää ilman työtä myymälän sulkemisesta johtuen. Tästä eteenpäin Microsoft panostaa myyntiin verkossa sekä operaattoreiden ja muiden myymälöiden kautta.

Edellinen Seuraava  

1 kommentti

15.5.2015 11:25

Eikö tämä nykymaailma ole hieno kun oletetaan että kaikki ihmiset käyttää nettiä ja heillä on verkkopankki tunnukset. Mennään vain nettiin palveluiden kanssa koska se on nopeaa ja halpaa. Saadaan tehostettua yritysten toimintaa ja vähennettyä työntekijöitä. Kuka sitä työtä tarvitsee, kun raha kasvaa puissa.

Älkää ymmärtäkö väärin minä pidän netti ostamisesta mutta en pidä siitä että oletetaan että kaikilla ihmisillä on samanlaiset tarpeet ja että kaikki käyttää samoja asioita. Minäkin tunnen ihmisen jolla ei ole minkäänlaista tietokonetta tai älykännykkää.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto