AfterDawn: IT-alan uutiset

Major Nelson paljasti lisätietoja Xboxin uudistuksista

Kirjoittaja AfterDawn @ 2.5.2015 12:51

Xbox-tiimin Major Nelsonina tunnettu Larry Hryb on paljastanut uusia tietoja Xbox 360 -konsolin päivityksistä. Aiemmin Hryb kertoi suuremmasta ulkoisten kovalevyjen tuesta, joka on ollut toivelistalla jo tovin, mutta tulossa on myös muita uudistuksia.

Xbox 360 Preview Program -jäsenet pääsevät nyt nauttimaan päivityksestä etukäteen. Se tuo ulkoisen kovalevytuen lisäksi ostohistorian, salasanan resetoinnin, verkkostatistiikat sekä rahatilanteen näkymän.

Kaikki ominaisuudet ovat suunniteltu enemmän tai vähemmän parantamaan verkko-ostamisen kokemusta, joka on alati vanhentuvan konsolin tulevaisuuden näkymä. Hryb kehottaa kuluttajia kertomaan myös omista ominaisuustoiveista, sillä niitä toteutetaan vielä jatkossakin, joka on tietysti erittäin hyvä uutinen Xbox 360:n omistajille.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto