AfterDawn: IT-alan uutiset

Tee-se-itse-mies rakensi Star Warsin omintakeisen BB-8-droidin

Kirjoittaja AfterDawn @ 20.4.2015 20:22 Kommentteja (1)

Tulevan Star Wars -episodin traileri on villinnyt fanit verkossa. Jos tutut tunnusmusiikit eivät vielä nostaneet niskavilloja pystyyn, niin viimeistään sen teki trailerissa pikaesiintymisen tehnyt ainut aito ja oikea Han Solo aisaparinaan Chewbacca.

Yksi hahmo kuitenkin saattoi ihastusta vielä enemmän, nimittäin söpö BB-8-droidi. Kun selvisi, että kyseessä on oikea robotti, eikä siis CGI-animaation tuote, niin kukapa ei haluaisi moista omakseen.

Yksi nokkela tee-se-itse-mies rupesikin tuumasta toimeen ja pari päivää myöhemmin esitteli oman BB-8-robottinsa oheisella videolla. Pienellä nikkaroinnilla Sphero-robottipallosta, magneteista ja muutamasta muusta materiaalista syntyi minikokoinen BB-8-droidi.

Mikäli kiinnostaa kuinka robotti koottiin niin löydät lisätietoa Christian Poulsenin blogista.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Edellinen Seuraava  

1 kommentti

121.4.2015 7:17

Söpö


-Reko

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto