AfterDawn: IT-alan uutiset

Kumpi voittaa, Batman vai Teräsmies? Traileri vuoti verkkoon

Kirjoittaja AfterDawn @ 17.4.2015 21:35 Kommentteja (1)

Ensi vuoden maaliskuussa teattereihin saapuva elokuva pistää vastakkain DC Comicsin kaksi suosituinta supersankaria. Batman v Superman: Dawn of Justice on nyt vuotanut verkkoon trailerin muodossa – sopivasti uuden Star Wars -trailerin ohella.
Oheinen traileri on juuri niin eeppinen kuin olettaa saattaa. Espanjaksi tekstitetty traileri ei ole kovinkaan korkealaatuista videota, mutta siitä selviää hyvin kuinka synkkä maailma on Ben Affleckin Bruce Waynen ja Henry Cavillin Clark Kentin kohtaamisessa.

Zach Snyderin ohjaaman Batman v Superman: Dawn of Justicen ensi-ilta on maaliskuun 23. 2016.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Edellinen Seuraava  

1 kommentti

119.4.2015 13:52

"Kumpi voittaa, Batman vai Teräsmies?"

Molemmat ovat tylsiä, Batman kenties hieman tylsempi...


-Reko

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto