AfterDawn: IT-alan uutiset

Viaplayn uusimmat sarjat ja elokuvat maaliskuussa

Kirjoittaja AfterDawn @ 7.3.2015 11:50

Viaplayn uusimmat sarjat ja elokuvat maaliskuussa Kuun vaihtumisen jälkeen suoratoistopalvelu Viaplayhin on ilmestynyt uutta katsottavaa elokuvien ja sarjojen muodossa. Alla olevasta listasta löytyy poimintoja Viaplayhin jo lisätyistä ja lähiaikoinatulevista sisällöistä.
Helmikuussa kirjoitimme Netflixin ja HBO Nordicin sisältöuutuuksista.

Elokuvat
Sarjat


AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto