AfterDawn: IT-alan uutiset

Nvidialta tulossa mystinen pelilaite – "5 vuotta kehityksen alla"

Kirjoittaja Panu Roivas (Google+) @ 11.2.2015 13:03 Kommentteja (1)

Nvidialta tulossa mystinen pelilaite – "5 vuotta kehityksen alla" Nvidia on lähettänyt muun muassa Android Police -verkkosivulle kutsun maaliskuun 3. pidettävään tapahtumaan, jonka aiheena on pelitarkoitukseen tehty tuote, jota on värkätty viimeiset 5 vuotta.
Ottaen huomioon, että kutsun on saanut Androidiin keskittyvä sivusto, voidaan olettaa kyseessä olevan melko varmasti Tegra-julkistus. Nvidian on uumoiltu julkaisevan uutta Tegra X1 -piiriä käyttävän Shield-käsikonsolin, mutta muitakin arvailuja on tehty muun muassa VR-headsetin muodossa tai Nexus Playerin tapaisessa mediakonsolissa.

Edellinen Seuraava  

1 kommentti

112.2.2015 8:10

OUYA oli sellainen myyntimenestys, että nVidia tekee siitä oman version... eikun.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto