AfterDawn: IT-alan uutiset

Google korostaa haussa terveystietoa

Kirjoittaja Matti Vähäkainu @ 10.2.2015 16:33

Google korostaa haussa terveystietoa Googlen haku on parantunut vuosien saatossa paitsi enemmän paikkansa pitävillä ja relevanteilla hakutuloksilla, mutta myös erilaisilla korostetuilla tuloslaatikoilla, jotka ratkovat juuri tiettyä pulmaa. Nyt terveyskysymykset liittyvät tähän joukkoon.
Viimeksi Google nosti artistien keikkatietojen näkyvyyttä ja nyt vuorossa on terveyteen liityvä tieto. Terveyteen liittyvä tieto alkaa näkyä niin kutsutussa Knowledge Graph -laatikossa.

Alkuun toiminnallisuus saapuu Yhdysvalloissa ja ainoastaan englanniksi, mutta tarkoituksena on luonnollisesti laajentaa toimintaa maailman muihin kolkkiin. Yhdysvalloissa ominaisuuden käyttöönotto tapahtuu seuraavan parin päivän sisällä.

Google huomauttaa, että tietoa ei pidä ottaa absoluuttisena totuutena ja hoitokeinona, vaan hoitotilanteissa on oltava tietysti yhteydessä lääkäriin.


AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto