AfterDawn: IT-alan uutiset

Netflix suunnittelee "koko perheen Game of Thronesia"

Kirjoittaja AfterDawn @ 9.2.2015 11:35 Kommentteja (1)

Netflix suunnittelee "koko perheen Game of Thronesia" Mobiilipelaajat ovat jo usean vuoden ajan odottaneet milloin Nintendo tuo suositut pelihahmonsa iPhonelle ja Android-laitteille. Pelejä näille alustoille japanilaisyhtiö ei aio julkaista, mutta TV-sarjoina hahmojen edesottamuksia voidaan kuitenkin päästä seuraamaan.
Wall Street Journalin tietojen mukaan Netflix ja Nintendo suunnittelevat parhaillaan Legend of Zelda -aiheisen TV-sarjan tekemistä. Sarjan teko on vielä lähtökuopissa, mutta visiona on tuottaa koko perheelle sopiva versio HBO:n Game of Thrones -sarjasta

Sarjalle haetaan parhaillaan käsikirjoittajia, joten lopputuloksen julkaisuun menee vielä reilusti aikaa. On tietysti mahdollista, että koko projekti kuopataan kesken kaiken.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Edellinen Seuraava  

1 kommentti

19.2.2015 12:23

ei tämä ole uusi juttu... zeldastahan oli piirretty telkussa pyörimässä joskus 80 - 90 lukujen aikaa.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto