AfterDawn: IT-alan uutiset

Microsoft myi yli 10 miljoonaa Lumiaa viime neljänneksellä

Kirjoittaja AfterDawn @ 27.1.2015 17:02

Microsoft on julkaissut vuoden 2014 viimeisen neljänneksen tuloksen ja sen mukana myyntitietoja. Yhtiön liikevaihto oli 26,5 miljardia dollaria.
Microsoftin Devices and Consumer -osasto kasvoi 8 prosenttia 12.9 miljardiin dollariin. Sen puhelinosasto tuotti liikevaihtoa 2,3 miljardia dollaria ja Lumia-puhelimia myytiin 10,5 miljoonaa kappaletta.

Samalla yhtiö kertoi, että Xbox-myynti nousi 6,6 miljoonaan yksikköön ja Surfacen liikevaihto 1,1 miljardiin.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto