Viime vuoden kohutuin elokuva ilmestyy tällä viikolla Netflixissä

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 21.1.2015 09:54

Viime vuoden kohutuin elokuva ilmestyy tällä viikolla Netflixissä Viime vuoden lopulla paljon pöhinää mediassa aiheuttanut The Interview -elokuva ilmestyy Netflixiin 24. tammikuuta. Valitettavasti kohuelokuva on nähtävissä vain Yhdysvalloissa ja Kanadassa, joten eurooppalaisten asiakkaiden on käytettävä vippaskonsteja nähdäkseen Pohjois-Korea-aiheisen komedian.
Suosittuja keinoja kiertoo Netflix-sisällöille asetetut maarajoitukset ovat esimerkiksi välityspalvelimet ja VPN-yhteydet, joiden ansiosta Suomessa asuva käyttäjä saa verkkoliikenteen näyttämään siltä, että se tulisi Netflixiin jostakin toisesta maasta.

Sony Picturesia vastaan tehdyn tietomurron ansiosta The Interview nousi viime vuoden lopulla kaikkien huulille. Elokuva sai ensi-iltansa joulun jälkeen ja on tuottanut tähän mennessä noin 46 miljoonaa dollaria. Valtaosa tuloista on kertynyt digitaalisia jakelukanavien kautta ja elokuvateattereiden osuus on vain kuusi miljoonaa dollaria.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Päivitys tuo vihdoin Windowsille mahdollisuuden uudelleenasennukseen pilvestä Päivitys tuo vihdoin Windowsille mahdollisuuden uudelleenasennukseen pilvestä (28.5.2020 18:07)
Monet asiat eivät ole pitäneet paikkansa yhtä pitkään kuin se fakta, että Windowsin uudelleenasennus on tuskaista. Toki vuosien saatossa härdellistä on tullut hieman kesympi operaatio, mutta ....
OnePlus ja Fortnite yhteistyöhön: Uusi minipeleillä varustettu kartta OnePlus ja Fortnite yhteistyöhön: Uusi minipeleillä varustettu kartta (28.5.2020 17:43)
Kiinalainen älypuhelinvalmistaja OnePlus ja peliyhtiö Epic Games ovat lyöneet hynttyyt yhteen Fortniten tiimoilta. Yhtiöt ovat luoneet uuden kartan, jossa pelaajat pääsevät kokeilemaan taitojaan. ....
Päivän diili: SteelSeries Apex 150 -pelinäppäimistö vain 29,95 euroa - säästä 40 euroa Päivän diili: SteelSeries Apex 150 -pelinäppäimistö vain 29,95 euroa - säästä 40 euroa (28.5.2020 16:17)
Edullista pelinäppäimistöä etsivälle Apex 150 on oiva valinta. SteelSeries Apex 150 -pelinäppäimistöä myydään nyt vain 29,95 eurolla (+toimituskulut), kun viime aikoina tätä näppäimistöä ....
Netflixiin kesäkuussa palaavat Originals-sarjat: Fuller House, Queer Eye, 13 Reasons Why... Netflixiin kesäkuussa palaavat Originals-sarjat: Fuller House, Queer Eye, 13 Reasons Why... (28.5.2020 15:48)
Netflix saa kesäkuussa uusia alkuperäiselokuvia lähes kaksi kymmentä ja uusia sarjojakin ilmestyy yli tusinan verran. Lisäksi paluun tekee tukku suosittuja Netflix-sarjoja, joista kerromme tässä. ....
Mainokset saapuvat Instagramin IGTV -videonjakopalveluun - mainoksien tuotoista osa sisällöntuottajille Mainokset saapuvat Instagramin IGTV -videonjakopalveluun - mainoksien tuotoista osa sisällöntuottajille (28.5.2020 15:25)
IGTV tai Instagram TV esiteltiin vuonna 2018 erillisenä sovelluksena, mutta myös osana Instagramia. IGTV:n ideana on tarjota alusta pidemmille videoille ja siten haastaa YouTube. Julkaisun yhteydessä ....

Uutisarkisto