AfterDawn: IT-alan uutiset

Netflixin House of Cards jatkuu helmikuussa - katso traileri

Kirjoittaja AfterDawn @ 12.1.2015 14:44

Netflixin House of Cards jatkuu helmikuussa - katso traileri Netflixin suosittu alkuperäissarja House of Cards palaa uusin jaksoin helmikuun 27. päivä, aivan kuten joulukuussa jo uutisoitiin.
Kevin Spaceyn tähdittämän sarjan kolmannen kauden traileri paljastaa tulevien jaksojen melko synkän pohjavireen. Sarjan ensimmäisen ja toisen kauden jaksot ovat katsottavissa suoratoistopalvelussa edelleen, joten vielä on aikaa kertailla menneet tapahtumat ennen uusien jaksojen tuloa.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto