AfterDawn: IT-alan uutiset

Kohuelokuva saa ensi-iltansa: Julkaistaan verkkopalveluissakin

Kirjoittaja Manu Pitkänen (Google+) @ 25.12.2014 11:41 Kommentteja (5)

Kohuelokuva saa ensi-iltansa: Julkaistaan verkkopalveluissakin Loppuvuoden puhutuin elokuva The Interview on päätetty julkaista Yhdysvalloissa ja Kanadassa YouTube Movies-, Google Play- ja Xbox Video -palveluissa. Lisäksi yhdysvaltalaiset voivat vuokrata elokuvan seetheinterview.com-verkkosivustolta sekä käydä katsomassa muutamasta sadasta elokuvateattereista, jotka ovat suostuneet esittämään sitä.
Elokuvan vuokrahinta verkkopalveluissa on 5,99 dollaria 48 tunnilta ja sen voi ostaa omakseen 14,99 dollarin hintaan. Pohjois-Korea-aiheista komediaa ei ainakaan tässä vaiheessa tuoda saataville Sonyn ilmaiseen Crackle-palveluun, vaikka New York Post niin väittikin. New York Timesin mukaan elokuvan sopimuspykälät estävät sen julkaisun ilmaiseksi.

Apple on tässä vaiheessa kieltäytynyt julkaisemasta The Interview'ta, eikä elokuvaa löydy Amazonin Instant Video -palvelustakaan. Sen sijaan Netflix käy Varietyn tietojen mukaan keskusteluja Sonyn kanssa (Päivitys: The Interview tulee Netflixiin).

The Interview nousi kaikkien huulille Sonyyn kohdistetun kyberhyökkäyksen takia. Iskun takana on väitetty olleen Pohjois-Korea, jota The Interview'n tarinankerronta ei ole miellyttänyt. Elokuvassa Yhdysvaltojen keskustiedustelupalvelu palkkaa kaksi toimittajaa murhaamaan Pohjois-Korean diktaattorin, Kim Jong-unin.

Edellinen Seuraava  

5 kommenttia

125.12.2014 12:23

Mitenkäs se muu maailma?

225.12.2014 12:36

Elokuva löytyy vapaaseen katseluun jo vaikka mistä.

325.12.2014 13:46

Arvostelujen perusteella äärimmäisen huono elokuva, mutta suosio on etenkin jenkkien keskuudessa tällä pr:llä. Porukka ostaa elokuvan koska a)jee, vapaus, terroristit ei saa voittaa b) "tuen digitaalisia palveluita d)buu PK, buu.

Vähän hölmöt syyt ostaa/vuokrata muuten ilmeisesti erittäin huono elokuva, ainakin omasta mielestäni. Mutta elokuvan katsomisen sitominen patriotismiin, "kielletyn hedelmän" kiinnostavuuteen ja "digitaalisten palveluiden tukemissen" takaa Sonylle hyvät tulot.

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 25.12.2014 @ 13:56

425.12.2014 16:00

Elokuva on saanut älyttömästi ilmaista PR:ää uutisten kautta. Olisi ollut todellinen ihme jos elokuvaa ei olisi julkaistu ja sitä kautta lunastettu siihen sijoitetut rahat.

525.12.2014 17:58

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti ArttuH5N1:
Arvostelujen perusteella äärimmäisen huono elokuva, mutta suosio on etenkin jenkkien keskuudessa tällä pr:llä.
Minkä arvostelujen? Kriitikoiden mielipiteet 50/50 ei kerro mitään, käyttäjiltä hyvät/loistavat arviot.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Spotify muutti välimuistin tyhjentämistä – Ei pakota poistamaan ladattuja musiikkikappaleita Spotify muutti välimuistin tyhjentämistä – Ei pakota poistamaan ladattuja musiikkikappaleita (18.7.2018 06:48)
Spotify on tehnyt Android- ja iOS-sovelluksiinsa viimeisten viikkojen aikana pienen muutoksen, mutta se helpottaa monen kuuntelijan elämää ratkaisevasti. Ainakin arjessa on yksi ensimmäisen ....
Virtuaalilasit ottavat harppauksen eteenpäin – Vain yksi johto riittää Virtuaalilasit ottavat harppauksen eteenpäin – Vain yksi johto riittää (18.7.2018 06:30)
Seuraavien sukupolvien VR-lasien käyttömukavuus voi olla täysin toista luokkaa kuin nykyään, sillä VirtualLink-konsortio on esitellyt uuden USB-C-liitäntään pohjautuvan standardin, joka mahdollistaa ....
OnePlus 6:n kamera saa kehuja – Tarkennus on tarkka ja nopea OnePlus 6:n kamera saa kehuja – Tarkennus on tarkka ja nopea (17.7.2018 18:11)
Elisalla ja Telialla huippumyynteihin yltänyt OnePlus 6 saa suitsutusta valokuvaukseen erikoistuneelta DxO Labsilta. Puhelimen kamera saavutti DxOMark-testissä komeat 96 pistettä. OnePlussan ....
Samsung lupaa lisää suorituskykyä ja enemmän akkukestoa – Esitteli LPDDR5-muistin Samsung lupaa lisää suorituskykyä ja enemmän akkukestoa – Esitteli LPDDR5-muistin (17.7.2018 17:30)
Samsung on esitellyt ensimmäisen kahdeksan gigabitin LPDDR5-muistipiirin. Yhtiön mukaan entistä nopeampi mobiililaitteisiin tarkoitettu muistipiiri soveltuu erityisen hyvin tekoälyteknologian ....
Netflix järkytti sijoittajia – Tilaajamäärät jäivät pahasti ennusteista Netflix järkytti sijoittajia – Tilaajamäärät jäivät pahasti ennusteista (17.7.2018 06:56)
Netflix joutui aiheuttamaan pettymyksen sijoittajille julkaisemalla kasvuluvut, jotka jäivät kuitenkin odotuksista. Osavuosituloksen julkistuksen jälkeen Netflixin kurssi putosi jälkihuutokaupassa ....

Uutisarkisto