AfterDawn: IT-alan uutiset

Madonnan ensi vuonna julkaistavan albumin demot vuotivat nettiin

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 18.12.2014 10:48 Kommentteja (1)

Madonnan ensi vuonna julkaistavan albumin demot vuotivat nettiin Suurien artistien uusimmat albumit päätyvät verkkoon laittomaan levitykseen käytännössä aina, mutta harvoin käy niin, että levy tulee saataville jo ennen kuin albumista on puhuttu julkisesti juuri mitään.
Madonnan kohdalla tämänkaltainen harvinaislaatuinen vuoto on päässyt tapahtumaan, kun 13 ensi vuonna julkaistavalle albumille suunniteltua kappaletta päätyi verkkoon. Madonna kommentoi vuotoa Instagramissa terrorismiksi ja raiskaukseksi, mutta viesti poistettiin palvelusta pian sen julkaisun jälkeen. Kappaleiden on kerrottu olevan vanhoja demoja, joista puolet eivät tule päätymään lopulliselle albumille ja loput vuotaneista kappaleista on muuttunut.

Albumin nimen on huhuttu olevan Unapologetic Bitch tai Iconic. Nettiin vuotaneet kappaleet ovat ONTD:n mukaan:

 1. Unapologetic Bitch
 2. Bitch I'm Madonna
 3. Addicted (The One That Got Away)
 4. Borrowed Time
 5. Heartbreak City
 6. Illuminati
 7. Joan Of Arc
 8. Living 4 Love (Carry On)
 9. Make The Devil Pray
 10. Messiah
 11. Rebel Heart
 12. Revolution
 13. Wash All Over Me

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  

1 kommentti

118.12.2014 19:00
tonttila
Inactive

Lupaan etten lataa. Lupaan kyllä olla ostamattakin.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto