AfterDawn: IT-alan uutiset

Dark Souls II tulee sittenkin uusille konsoleille - mukanaan hukatut trailerigrafiikat

Kirjoittaja AfterDawn @ 25.11.2014 20:53 Kommentteja (2)

Dark Souls II julkaistiin viime keväänä, ja sen kolmiosainen DLC-paketti syksystä. Nyt Namco Bandai on paljastunut suunnitelmat julkaista remasteroidun Dark Souls II: Scholar of the First Sin -version uusille konsoleille. Alkuperäistä peliä mainostettiin ensi alkuun huomattavasti julkaisuversiota paremmilla grafiikoilla, mutta ne on saatu kyytiin vasta nyt remasteroidun version myötä. Dark Souls II: Scholar of the First Sin julkaistaan 3. huhtikuuta 2015 PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One -konsoleille sekä PC:lle.

Sisältömuutokset uudessa versiossa:
- New characters and events (Included in all versions of SoFS, will be added in the 1.10 Patch for existing users)
- Story and world additions (Included in all versions of SoFS, will be added in the 1.10 Patch for existing users)
- Graphics and performance upgrades (Only included in next-gen versions of SoFS)
- Improved online multiplayer (Only included in next-gen versions of SoFS)
- Enemy and game design adjustments (Only included in next-gen versions of SoFS)
- Various balancing tweaks (Included in all versions of SoFS, will be added in the 1.10 Patch for existing users)


Vanhat konsolit eivät edelleenkään saa uusia DX11-grafiikoita käyttöön, ja nykyisten kopioiden omistajat saaavat osan uutuuksista 1.1-pelipäivityksen muodossa. Tämä päivitys ei muuta grafiikoita PC:lläkään, vaan DX11-versio on ostettava uudelleen. Lisäksi kaikki uudet Scholar of the First Sin -versiot käyttävät erillisiä palvelimia, joten vanhan ja uuden version pelaajat eivät voi pelata keskenään, eikä vanhoja tallennuksia voi ilmeisesti siirtää uusille alustoille.

Japaninkielistä versiomatriisia voi ihmetellä linkin takaa.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Edellinen Seuraava  

2 kommenttia

125.11.2014 22:13

Shit storm incoming in 3.. 2 ... 1.

Eli vetämällä vähän mutkia suoriksi, niin Namco Bandai julkaisi saman pelin uusiksi ja samalla lopettaa vanhemman version päivittämisen.

226.11.2014 4:22

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Sefriol:

Eli vetämällä vähän mutkia suoriksi, niin Namco Bandai julkaisi saman pelin uusiksi ja samalla lopettaa vanhemman version päivittämisen.
Onneksi vanhan pelin omistajat saavat tuon päivityksen ilmaiseksi.

-Reko

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto