> > Androidin HIGH.FI Uutisvahti päivittyi versioon v1.060 - AfterDawn
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Androidin HIGH.FI Uutisvahti päivittyi versioon v1.060

Kirjoittaja Petteri Pyyny (Google+) @ 8.11.2014 14:06 Kommentteja (8)

Androidin HIGH.FI Uutisvahti päivittyi - "Loistava sovellus!" Pistimme aamulla jakeluun uusimman Android-version HIGH.FI Uutisvahdistamme.
HIGH.FI Uutisvahdin versio 1.060 keskittyy käyttäjiltä tulleiden pienten toiveiden toteuttamiseen: mm. widgetti on nyt selkeästi vikkelämpi toimimaan ja muistaa uutisten pikkukuvat paremmin. Toinen havaittava korjaus liittyy puhelimen orientaation muuttumiseen: kun laitetta käännettiin aiemmin vaakasuunnasta pystysuuntaan tai toisinpäin, latautui sisäisessä selaimessa oleva uutinen uudestaan. Nyt tuokin ongelma on korjattu. Muilta osin v1.060 sisältää edelliseen versioon nähden lähinnä sisäisiä parannuksia, eli bugikorjauksia, käännöstiedostojen parannuksia, jne.

Taustalla olemme pikkuhiljaa laajentaneet uutislähteiden valikoimaamme ja lisänneet useita uusia uutislähteitä palveluun, niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Uutena maana mukaan lisättiin italia ja samalla avasimme betavaiheessa olevan italiankielisen version HIGH.FI -sivustostamme.

Kasvu on ollut niin HIGH.FI -sivuston kuin mobiilisovellustenkin kannalta erittäin rohkaisevaa -- lokakuussa palvelumme kautta välitettiin 25 prosenttia enemmän lukijoita uutisiin kuin kuukautta aiemmin. Sama kasvutahti vaikuttaisi jatkuvan myös marraskuussa.

Aiheeseen liittyvät linkit:

HIGH.FI Uutisvahti Androidille

HIGH.FI Uutisvahti Windows Phonelle


P.S. Myös Uutisvahdin Windows Phone-versioon on tulossa lähipäivinä päivitys, mutta siitä tarkemmin sen tultua jakeluun.

P.P.S. Se parikin kertaa esitetty kysymys sovelluksen tarvitsemista oikeuksista: vastaus löytyy täältä.

Edellinen Seuraava  

8 kommenttia

18.11.2014 15:11

Itse katson formuloita aina vasta maanantaina. Aika-ajot tulevat lauantaina ja kisat sunnuntaina, joten en lue mitään uutisia koko viikonlopun aikana, koska jos avaan ampparit tai high.fin niin yleensä otsikoista paljastuu tulokset. Mikäli high.fi sivustolla olisi spoiler ominaisuus, jolla pystyisi estämään tulosten näkemisen voisin lukea uutisia myös viikonlopun aikana. Uskon että ominaisuudelle olisi paljon käyttöä.

Spoiler ominaisuuden toteutus lienee kuitenkin vaikeaa?

Tosin teidän sivustojen vakio käyttäjänä, Kiitän hyvistä ja mielenkiintoisista uutisista ja toimivista sivuista ;)

28.11.2014 15:23

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti VIPI87:
Itse katson formuloita aina vasta maanantaina. Aika-ajot tulevat lauantaina ja kisat sunnuntaina, joten en lue mitään uutisia koko viikonlopun aikana, koska jos avaan ampparit tai high.fin niin yleensä otsikoista paljastuu tulokset. Mikäli high.fi sivustolla olisi spoiler ominaisuus, jolla pystyisi estämään tulosten näkemisen voisin lukea uutisia myös viikonlopun aikana. Uskon että ominaisuudelle olisi paljon käyttöä.
Mielenkiintoinen feature-toive. Tosiaan tosi, tosi hankala toteuttaa. Edes sillä ei saa täyttä varmuutta, että piilottaisi koko urheiluosion viikonlopun ajaksi, koska jotkut mediat julkaisevat urheilu-uutisia muillakin osioillaan.. Ja taas uutisissa ei ole yksittäistä, kaikilla samaa metadataa, joka kertoisi kyseessä olevan urheilutuloksen.

Eli valitettavasti pakko nostaa toiveen suhteen kädet pystyyn ja todeta, että ei pystytä tekemään kun vaatisi kaikkien kotimaan medioiden mukaantuloa projektiin. Eli pakko pitää sovellus vain suljettuna siihen asti, että saat kisat katsottua, sori :-)

Petteri Pyyny (pyyny@twitter)
Webmaster
http://AfterDawn.com/

38.11.2014 15:24
Erimerkki12
Vahvistamaton

Onkohan high.fi palveluun tulossa ampparit.com tyylinen witpik-mediaseuranta? Se olisi loistava varsinkin, jos hinnoittelu olisi sellainen, että tavallisella bloggaajallakin olisi varaa siihen

48.11.2014 15:34

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Erimerkki12:
Onkohan high.fi palveluun tulossa ampparit.com tyylinen witpik-mediaseuranta? Se olisi loistava varsinkin, jos hinnoittelu olisi sellainen, että tavallisella bloggaajallakin olisi varaa siihen
Ei julkista sellaista, ei. Mutta sinänsä helpohkosti toteutettavissa. Pistä meille palautelomakkeen kautta mailia, niin jutellaan:

http://fin.afterdawn.com/general/palaute.cfm
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 8.11.2014 @ 15:35

Petteri Pyyny (pyyny@twitter)
Webmaster
http://AfterDawn.com/

58.11.2014 15:47

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti dRD:
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti VIPI87:
Itse katson formuloita aina vasta maanantaina. Aika-ajot tulevat lauantaina ja kisat sunnuntaina, joten en lue mitään uutisia koko viikonlopun aikana, koska jos avaan ampparit tai high.fin niin yleensä otsikoista paljastuu tulokset. Mikäli high.fi sivustolla olisi spoiler ominaisuus, jolla pystyisi estämään tulosten näkemisen voisin lukea uutisia myös viikonlopun aikana. Uskon että ominaisuudelle olisi paljon käyttöä.
Mielenkiintoinen feature-toive. Tosiaan tosi, tosi hankala toteuttaa. Edes sillä ei saa täyttä varmuutta, että piilottaisi koko urheiluosion viikonlopun ajaksi, koska jotkut mediat julkaisevat urheilu-uutisia muillakin osioillaan.. Ja taas uutisissa ei ole yksittäistä, kaikilla samaa metadataa, joka kertoisi kyseessä olevan urheilutuloksen.

Eli valitettavasti pakko nostaa toiveen suhteen kädet pystyyn ja todeta, että ei pystytä tekemään kun vaatisi kaikkien kotimaan medioiden mukaantuloa projektiin. Eli pakko pitää sovellus vain suljettuna siihen asti, että saat kisat katsottua, sori :-)
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti dRD:
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti VIPI87:
Itse katson formuloita aina vasta maanantaina. Aika-ajot tulevat lauantaina ja kisat sunnuntaina, joten en lue mitään uutisia koko viikonlopun aikana, koska jos avaan ampparit tai high.fin niin yleensä otsikoista paljastuu tulokset. Mikäli high.fi sivustolla olisi spoiler ominaisuus, jolla pystyisi estämään tulosten näkemisen voisin lukea uutisia myös viikonlopun aikana. Uskon että ominaisuudelle olisi paljon käyttöä.
Mielenkiintoinen feature-toive. Tosiaan tosi, tosi hankala toteuttaa. Edes sillä ei saa täyttä varmuutta, että piilottaisi koko urheiluosion viikonlopun ajaksi, koska jotkut mediat julkaisevat urheilu-uutisia muillakin osioillaan.. Ja taas uutisissa ei ole yksittäistä, kaikilla samaa metadataa, joka kertoisi kyseessä olevan urheilutuloksen.

Eli valitettavasti pakko nostaa toiveen suhteen kädet pystyyn ja todeta, että ei pystytä tekemään kun vaatisi kaikkien kotimaan medioiden mukaantuloa projektiin. Eli pakko pitää sovellus vain suljettuna siihen asti, että saat kisat katsottua, sori :-)
Koska idea on vaikea toteuttaa ja sitä ei ole muilla tarkoittaisi myös sitä että teidän sivusto saisi ainakin urheilun seuraajien keskuuudessa selkeän etulyöntiaseman ;). Olisiko ominaisuus mahdollista toteuttaa sivustonne sisällä esimerkiksi sillä tavalla että sivustolla on lista niin sanotuista kielletyistä sanoista esim itseni kohdalla otsikot jotka sisältäisivät sanoja esim. Räikkönen, Alonso, ferrari, formula, f1, jne eivät näkyisi ollenkaa?

Tämä tosin tarkoittaisi sitä, että jokainen laji täytyisi koodata erikseen. ja "lajeja" olisi aikaste paljon esim. jalkapallo,jääkiekko,olymppialaiset,euroviisut, ralli, formula, yleisurheilu, jne.

high.fi/spoilerfree voisi olla vaikka aloitus sivu josta voisi valita aiheet, joista ei halua nähdä uutisia.

Täytyy aina vähän haastaa ;)

68.11.2014 16:05

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti VIPI87:
Koska idea on vaikea toteuttaa ja sitä ei ole muilla tarkoittaisi myös sitä että teidän sivusto saisi ainakin urheilun seuraajien keskuuudessa selkeän etulyöntiaseman ;). Olisiko ominaisuus mahdollista toteuttaa sivustonne sisällä esimerkiksi sillä tavalla että sivustolla on lista niin sanotuista kielletyistä sanoista esim itseni kohdalla otsikot jotka sisältäisivät sanoja esim. Räikkönen, Alonso, ferrari, formula, f1, jne eivät näkyisi ollenkaa?

Tämä tosin tarkoittaisi sitä, että jokainen laji täytyisi koodata erikseen. ja "lajeja" olisi aikaste paljon esim. jalkapallo,jääkiekko,olymppialaiset,euroviisut, ralli, formula, yleisurheilu, jne.

high.fi/spoilerfree voisi olla vaikka aloitus sivu josta voisi valita aiheet, joista ei halua nähdä uutisia.

Täytyy aina vähän haastaa ;)
Sinänsä mahdollinen, mutta noiden listojen ylläpitäminen on julmettu duuni ja sieltä ei tarvitse päästä kuin yksi uutinen "läpi", niin alkaa hirveä itkupotku ko. featuren käyttäjien keskuudessa :-)

Mutmut, kyllä tuo olisi ihan toteutettavissa -- kategoriablokkaus ensin päälle valitulle aikajaksolle ja sitten vielä sanahaulla estot muiden alueiden uutisille. Miten tuon UI:n saisi järkeväksi, se on kanssa yksi kysymys... Hm..

Petteri Pyyny (pyyny@twitter)
Webmaster
http://AfterDawn.com/

79.11.2014 11:29

Ei siihen sais millään useampaa uutista mahtumaan näytölle kerralla? Vaikka asetuksiin vielä tiiviimpi vaihtoehto. Sen verran isoja puhelimet alkaa olla että näkee lukea pienempääkin.

89.11.2014 22:26

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti tonttila:
Ei siihen sais millään useampaa uutista mahtumaan näytölle kerralla? Vaikka asetuksiin vielä tiiviimpi vaihtoehto. Sen verran isoja puhelimet alkaa olla että näkee lukea pienempääkin.
Hm, kukaan ei ole tätä ennen pyytänyt vielä tiiviimpää listaa. Mutta okei, pistetään toivelistalle tuokin :-)

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto