AfterDawn: IT-alan uutiset

Google sysäsi ydintoimintonsa Android-pomon haltuun

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 25.10.2014 11:38 Kommentteja (2)

Google sysäsi ydintoimintonsa Android-pomon haltuun Google on muuttanut johtajarakennettaan niin, että vastaisuudessa toimitusjohtaja Larry Page ei enää kuluta aikaansa nykyisiin tuotteisiin, vaan keskittyy jatkossa "huomisen Googlen" ja suurempien kehityslinjojen visiointiin. Pääosa Googlen tuotteiden kehityksestä on Androidin johtajaksi viime vuonna valitun Sundar Pichain vastuulla.
Androidin ja Chromen lisäksi Pichai vastaa esimerkiksi hakukoneesta ja mainoksista. Pichaista on tehty tietynlainen välipomo Pagen sekä tuotekohtaisten johtajien väliin. Kaikki käyttäjille näkyvistä tuotteista ei kuitenkaan siirry Pichain kontolle, esimerkiksi YouTuben johtoon tänä vuonna valittu Susan Wojcicki jatkaa nykyisessä roolissa raportoiden suoraan Larry Pagelle.

Page aikoo jatkossa keskittyä enemmän kunnianhimoisimpiin hankkeisiin kuten Calicoon, Nestin automaatioratkaisuihin sekä Google X:ään.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  

2 kommenttia

125.10.2014 21:53

Hienoa! Se on aina parempi, mitä enemmän on portaita perusduunarin ja puljun toimarin välissä, eiku....

226.10.2014 11:31

Duunari > pikkupomo > tj hierarkia ei kyllä toimisi googlen kokoisessa puljussa :D

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto