AfterDawn: IT-alan uutiset

Tämä hauska 3D-animaatio kannattaa katsoa!

Kirjoittaja AfterDawn @ 23.10.2014 15:39 Kommentteja (2)

VFX-suunnittelija Dave Fothergillin tekemä 3D-animaatio on hulvatonta menoa. I've fallen, and I can't get up -nimi kertoo jutun ytimen. Varsin realistisesti juoksevat ihmishahmot juoksevat kohti robottikäden tekemää karusellia ja kaatuvat. Ylös eivät simuloidut ihmiset enää osaa nousta, mutta karusellia ei ole pysäyttäminen. Animaatio on tehty tarkasti ja eri hahmojen liikkeitä on hauska seurata aina loppuun asti.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Edellinen Seuraava  

2 kommenttia

124.10.2014 10:51

Tää ei ole enää edes iltapaska tasoa, tää on jotain findance tasoa

224.10.2014 11:28

Olihan tätä ihan hauska katsoa ei siinä mitään. Ei vaan aina tarvitse selailla juttuja pipo kireällä. ^^

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 24.10.2014 @ 11:29

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto