AfterDawn: IT-alan uutiset

Kaipaatko 4K-televisiollesi sisältöä? BBC vastaa huutoon

Kirjoittaja AfterDawn @ 22.10.2014 14:59

Luontodokumentit ovat loistava tapa demota televisioita ja mm. niiden värientoistoa ja tarkkuutta. Esimerkiksi Blue Planet on oiva dokumentti juuri tähän tarkoitukseen, mutta edes se ei sovellu parhaalla mahdollisella tavalla uusimmille televisioille.

Uudet 4K-televisiot vaativat optimaaliseen esittelyyn tietysti 4K-materiaalia, jota BBC ja David Attenborough tuovat uudella sarjalla nimeltä Life Story. Sarja alkaa huomenna BBC Onella, joten eiköhän se ennen pitkää saavu myös jossain muodossa suomalaiskoteihin. Yllä sarjan traileri, valitettavasti vain 1080p-muodossa.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto