AfterDawn: IT-alan uutiset

Ainoastaan Comic Sans -fonttia käyttävä kirjoituskone

Kirjoittaja AfterDawn @ 20.10.2014 18:30

Maailman vihatuin fontti yhdistettynä täydellisen vanhentuneeseen teknologiaan - mikä muka voisi mennä pieleen? Näin lienee ajatellut Sincerity Machinen kehittäjä Jesse England, kun hän päätti luoda vanhaan Brother Charger 11 uudet, Comic Sans -kirjasimet.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto