AfterDawn: IT-alan uutiset
Osallistu Elisan arvontaan ja voita Xiaomi Mi Robot Vauum-Mop Pro -robotti-imuri!

Mesetys loppuu maailmasta pian kokonaan

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 30.8.2014 12:35 Kommentteja (3)

Mesetys loppuu maailmasta pian kokonaan Viime vuoden keväänä Microsoft lopetti Windows Live Messengerin ("Mese") omana itsenäisenä palvelunaan ja liitti sen osaksi Skypeä. Messenger lopetettiin kaikkialla muualla paitsi Kiinassa, jossa sen ylläpidosta on vastannut paikallinen yhtiö.
Messengerin ylläpidon jatkuminen Kiinassa oli kuitenkin vain väliaikainen ratkaisu, kenties viivytyksen taustalla on ollut sopimusteknisiä seikkoja. Microsoft on joka tapauksessa nimittäin lähettänyt kiinalaisille käyttäjille sähköpostiviestejä, joissa kerrotaan pikaviestipalvelun loppuvan lokakuun loppuun mennessä. Käyttäjiä kehotetaan siirtymään Skypen pariin ja houkuttimeksi tarjotaan kahden dollarin kuponkia, jolla voi soitella ilmaiseksi Skype-puheluita.

Jää nähtäväksi kuinka monet tarttuvat Microsoftin tarjoukseen. Älypuhelinbuumin myötä ihmisten viestintä on siirtynyt muihin palveluihin, kuten WhatsAppiin, WeChatiin, QQ:hun jne.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  

3 kommenttia

130.8.2014 14:55

Juuri eilen kaveri soitti ja kysyi miksen ole ollut mesessä pitkään aikaan.

No kun ostin tabletin ja makaan vain sängyssä sitä hiplaten, pöytäkone on ollut kiinni siitä asti.

Kehitys kehittyy, turha sitä on jäädä tuoliin istumaan!

230.8.2014 16:18

Eipä hetkauta, kun kännyssä Skype on suunnilleen aina auki. Jossain vaiheessa on ollut WhatsApp ja muitakin viestintäsoftia, mutta nopeasti huomasi että ihan turhaa päällekäisyyttä niiden kanssa joten heitin ne meneen ja mistään en ole paitsi jäänyt.

Noh, tuohon päälle viisi s.postia, Twitter ja Facebook niin jos joku sanoo ettei saa minua kiinni, niin heitän kyllä vian heidän niskaan...

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 30.8.2014 @ 16:19

330.8.2014 22:29

Harmi kyllä että mese loppui. Oli käytettävyydeltään huomattavasti parempi kuin Skype. Moni on varmasti kaivannut erillisiä ikkunoita keskusteluille ja sähköpostin tarkistusta. Lisäksi kahdella kaverilla ei skype ole toiminut jostain syystä ollenkaan (ei saa yhteyttä).


Tietokone; Emo=Asus PRIME B450-PLUS, Prosessori=AMD Ryzen 7 2700X, Nayttis=Asus GTX 970 turbo, Muisti=16gb 3200Mhz DDR4, Kovalevytila=250gb SSD/15TB normaali.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto