AfterDawn: IT-alan uutiset

PlayStation 4:llä voi pian pelata etänä kaverisi pelejä

Kirjoittaja Manu Pitkänen (Google+) @ 13.8.2014 10:15

PlayStation 4:llä voi pian pelata etänä kaverisi pelejä PlayStation 4:lle syksyn aikana saapuvan v2.0-päivityksen myötä PlayStation Plus -palvelun käyttäjät voivat kutsua kavereitaan pelaamaan pelejään, vaikka kutsutut kaverit eivät omistaisikaan niitä itse.
Sony määrittelee Play Shareksi kutsutun ominaisuuden virtuaaliseksi sohvaksi, joka mahdollistaa "paikallisen moninpelaamisen" verkon välityksellä. Omaa kaveria voi pyytää ottamaan ohjaimen haltuun ja pyytää pelaamaan vaikeat kohdat. Sonyn mukaan Play Sharen ansiosta kavereiden kanssa voi pelata etäältä samaan tapaan kuin he istuisivat vieressäsi sohvalla.

Microsoft lupasi viime vuonna Xbox Oneen samankaltaista ominaisuutta, jossa pelin voisi lainata verkon kautta kaverille. Konsolin julkistuksen jälkeen syntyneen PR-katastrofin myötä Microsoft joutui luopumaan monista suunnittelemistaan ominaisuuksista, pelin lainaus mukaan lukien.

Syksyllä julkaistava ohjelmistopäivitys sisältää YouTube-tuen, jonka myötä pelaajat voivat nauhoittaa ja tallentaa pelikokemuksensa suosittuun nettivideopalveluun.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto