The Pirate Bay tuplasi kävijämääränsä estoista huolimatta

Kirjoittaja Sami Koivunen @ 20.7.2014 23:17 Kommentteja (8)

The Pirate Bay tuplasi kävijämääränsä estoista huolimatta Maailmankuulu The Pirate Bay on tuplannut käyttäjämääränsä vuoden 2011 jälkeen huolimatta ympäri maailmaa oikeuden päätöksellä asetetuista estoista.
Tilastoja esittelevän TorrentFreakin mukaan The Pirate Bay on yksi maailman sensuroiduimmista verkkosivustoista. Sensuurimaista merkittävimpiin lukeutuvat Iso-Britannia, Hollanti ja Tanska, jossa sensuuri otettiin ensimmäisenä käyttöön vuonna 2012. The Pirate Bay on sensuroitu oikeuden päätöksellä myös Suomessa.

The Pirate Bay ei ole julkaissut tarkkoja lukuja, mutta sivuston kävijämäärän uskotaan liikkuvan kuukausittain sadoissa miljoonissa. Sivuston kasvu ei välttämättä kuitenkaan tarkoita, että estot eivät toimisi, sillä lisääntynyt kävijämäärä voi yksinkertaisesti selittyä lisääntyneellä liikenteellä maista, joissa sensuuria ei ole käytössä. Tämä ei liene kuitenkaan koko totuus. Kaikista eniten TPB-käyttäjiä löytyy Yhdysvalloista.Suosittu tapa kiertää TPB-estot on ollut välityspalvelimien käyttö. Proxy-käyttäjien osuus kaikesta TPB-liikenteestä onkin noin yhdeksän prosenttia. Käytännössä miljoonat ihmiset siis vain kiertävät estot ja jatkavat latauksiaan normaalisti.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  

8 kommenttia

121.7.2014 00:24

Ei mikään ihme, kun sieltä saa parempaa laatua vaivattomammin ja kätevämmässä muodossa, kuin laillisista palveluista. Onhan se ikävää, että maksaville asiakkaille tarjotaan huonompaa palvelua. Mutta siitä saavat yritykset syyttää vain itseään.

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 21.7.2014 @ 00:27

Intel i7-3820 @ 5,1Ghz | HIS HD7950 @ 925Mhz | Kingston 16Gt DDR3 | Samsung 250Gt SSD | Sonera 100/100M

221.7.2014 03:56

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Taeco:
Ei mikään ihme, kun sieltä saa parempaa laatua vaivattomammin ja kätevämmässä muodossa, kuin laillisista palveluista. Onhan se ikävää, että maksaville asiakkaille tarjotaan huonompaa palvelua. Mutta siitä saavat yritykset syyttää vain itseään.
Tämä. Jakaminen on luonnollisin asia terveessä ihmisyydessä. Kattavat palvelut kohtuuhintaisena voimaan kaikkialla maailmassa, samalla sisällöllä, ja jotakin suunnanvaihtoa voi tapahtua. Laadusta ollaan valmiita maksamaan. Tekijöille kuuluu kakusta suurin siivu. Kuppaavat välikädet ovat historiaa.

321.7.2014 05:27

http://proxybay.info/ Tuossa heti pientä listaa.. Menee muutana sekuntti kun googgelia käyttää... Sensuuri on perseestä mutta kun lapset.... Siitä sitten on hyvä jatkaa sensuurin tiellä vaikka mistä. Tämä on suunnitelma ja sillä tiellä ollaan.. Eipä ainakaan tule yllätyksenä kenellekkään.

421.7.2014 08:01

Niin ja jos käyttää operan vanhempaa selainta ja laittaa turbo moden päälle niin ei tarvi edes kikkailla mitenkään. :D

521.7.2014 08:18

Suomessa operaattorit eivät muutenkaan aina tahdo pysyä uusien domainien perässä, esim. st-domaini toimii ihan hyvin Soneralla. Olen myös huomannut, että monet ihmiset eivät ole käyttäneet TPB:n oikeita domaineja pitkään aikaan.

621.7.2014 09:48

Harvemmin kieltolaki toimii

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 21.7.2014 @ 09:48

721.7.2014 11:20

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti vinikka:
Niin ja jos käyttää operan vanhempaa selainta ja laittaa turbo moden päälle niin ei tarvi edes kikkailla mitenkään. :D

Tuo ei vaadi edes sitäkään...

Itsellä menee suoraan kun pistää vain .se tunnuksella ja thats it.

Lähinnä naurattaa tuo tpb "esto", voihan se jotain 5v lasta estää...
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 21.7.2014 @ 11:34

821.7.2014 11:43

Itse käytän Pirate Browseria. Mielestäni kaikkein kätevin ratkaisu, kun siihen on leivottu valmiiksi melkein kaikki tarvittava.


Intel i7-3820 @ 5,1Ghz | HIS HD7950 @ 925Mhz | Kingston 16Gt DDR3 | Samsung 250Gt SSD | Sonera 100/100M

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto