AfterDawn: IT-alan uutiset

Google julkaisi I/O-tapahtuman viralliset parhaat palat

Kirjoittaja Matti Vähäkainu (Google+) @ 15.7.2014 15:09

Google julkaisi I/O-tapahtuman viralliset parhaat palat Google järjesti jälleen I/O-kehittäjätapahtuman, jossa se kertoi Androidin uudistuksista. Nyt yhtiö on julkaissut YouTubessa parhaat palat kyseisestä tapahtumasta.
Google esitteli tapahtumassa muun muassa Android Wearia sekä tietysti uutta Android-versiota, joka tunnetaan toistaiseksi vain Android L:nä.

Luonnollisesti tapahtuman suurten julkistusten lisäksi tarjolla oli paljon erilaista herkkua kehittäjille. 25. ja 26. päivä kesäkuuta järjestetyn tapahtuman voi nyt pikakelata läpi reilussa puolessatoista minuutissa alla olevalla highlight-videolla.

Tägit: Google Google I/O
Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto