AfterDawn: IT-alan uutiset

Adobe päivitti ammattilaisohjelmistonsa ja toi mobiiliin uusia tuotteita

Kirjoittaja Manu Pitkänen (Google+) @ 19.6.2014 11:08

Adobe päivitti ammattilaisohjelmistonsa ja toi mobiiliin uusia tuotteita Digitaalisten sisältöjen tekemiseen tarkoitettujen ohjelmistojen kehittäjä Adobe on julkaissut läjän uusia tuotteita. Yhtiö päivitti koko Creative Cloud -ohjelmistopaketin, esitteli uusia sovelluksia iPadille ja julkaisi iPadille tarkoitetun Ink-styluksen sekä Slide-viivaimen.
Adobe kuvailee Creative Cloud -päivitystä suurimmaksi sitten Creative Suite 6:n. Yhtiön kenties suosituimman ohjelman, Photoshop CC:n, uusiin ominaisuuksiin kuuluvat Blur Galleryn efektit, joilla on aiempaa helpompaa luoda vaikutelma liikkeestä. Focus Mask -toiminto tuo syvätarkkuudeltaan pienet muotokuvaotokset paremmin esille. Content Aware -ominaisuutta on lisäksi parannettu. Alla olevassa videossa kerrotaan selvemmin mistä ominaisuuksissa on tarkalleen ottaen kyse.

Muiden CC-paketin ohjelmien uusista ominaisuuksista löytyy tietoa täältä.Adobe esitteli samalla neljä uutta mobiilisovellusta, jotka on suunniteltu Applen laitteille. IPadille yhtiö toi luonnosten tekemiseen tarkoitetun Adobe Sketchin, tarkkuutta vaativaan piirtämiseen suunnittellun Adobe Linen sekä kuvanmuokkaukseen tarkoitetun Adobe Photoshop Mixin (Terry Whiten videoesittely alla). IPhonelle julkaistiin vuorostaan Adobe Lightroom -sovellus, joka tuli saataville iPadille jo aiemmin.Adoben julkaisut eivät jääneet pelkästään ohjelmistoihin, vaan yhtiö julkaisi myös Inkin ja Sliden. Aiemmin Adonitin kehittämät kynä ja viivain tunnettiin koodinimillä Project Mighty ja Napoleon. Työkalusetti maksaa yhteensä 199,99 dollaria. Alla on Testedin laatima videoarvostelu.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto