AfterDawn: IT-alan uutiset

Adobe päivitti ammattilaisohjelmistonsa ja toi mobiiliin uusia tuotteita

Kirjoittaja Manu Pitkänen (Google+) @ 19.6.2014 11:08

Adobe päivitti ammattilaisohjelmistonsa ja toi mobiiliin uusia tuotteita Digitaalisten sisältöjen tekemiseen tarkoitettujen ohjelmistojen kehittäjä Adobe on julkaissut läjän uusia tuotteita. Yhtiö päivitti koko Creative Cloud -ohjelmistopaketin, esitteli uusia sovelluksia iPadille ja julkaisi iPadille tarkoitetun Ink-styluksen sekä Slide-viivaimen.
Adobe kuvailee Creative Cloud -päivitystä suurimmaksi sitten Creative Suite 6:n. Yhtiön kenties suosituimman ohjelman, Photoshop CC:n, uusiin ominaisuuksiin kuuluvat Blur Galleryn efektit, joilla on aiempaa helpompaa luoda vaikutelma liikkeestä. Focus Mask -toiminto tuo syvätarkkuudeltaan pienet muotokuvaotokset paremmin esille. Content Aware -ominaisuutta on lisäksi parannettu. Alla olevassa videossa kerrotaan selvemmin mistä ominaisuuksissa on tarkalleen ottaen kyse.

Muiden CC-paketin ohjelmien uusista ominaisuuksista löytyy tietoa täältä.Adobe esitteli samalla neljä uutta mobiilisovellusta, jotka on suunniteltu Applen laitteille. IPadille yhtiö toi luonnosten tekemiseen tarkoitetun Adobe Sketchin, tarkkuutta vaativaan piirtämiseen suunnittellun Adobe Linen sekä kuvanmuokkaukseen tarkoitetun Adobe Photoshop Mixin (Terry Whiten videoesittely alla). IPhonelle julkaistiin vuorostaan Adobe Lightroom -sovellus, joka tuli saataville iPadille jo aiemmin.Adoben julkaisut eivät jääneet pelkästään ohjelmistoihin, vaan yhtiö julkaisi myös Inkin ja Sliden. Aiemmin Adonitin kehittämät kynä ja viivain tunnettiin koodinimillä Project Mighty ja Napoleon. Työkalusetti maksaa yhteensä 199,99 dollaria. Alla on Testedin laatima videoarvostelu.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Samsung yllättää – Taipuva puhelin tulee jo ensi vuonna myyntiin Samsung yllättää – Taipuva puhelin tulee jo ensi vuonna myyntiin (18.7.2018 20:02)
Samsung kehittää seitsemän tuumaista mobiililaitetta, jonka voisi taittaa keskeltä pienemmäksi – samaan tapaan kuin lompakon. Suunnitelmista uutisoi Wall Street Journal. Kyseessä olisi yksi ....
1 kommentti
Honor 10:n suorituskyky ja kamera paranee – Akkukestoakin luvassa lisää Honor 10:n suorituskyky ja kamera paranee – Akkukestoakin luvassa lisää (18.7.2018 17:27)
Toukokuussa Suomessa myyntiin tulleelle Honor 10 -älypuhelimelle on luvassa kaksi mainittavaa muutosta elokuun 3. päivä ilmestyvän päivityksen mukana. Honor 10:n omistajien saataville on ....
1 kommentti
Googlelle valtavat sakot – EU vaatii Googlea purkamaan Android-sääntelyä Googlelle valtavat sakot – EU vaatii Googlea purkamaan Android-sääntelyä (18.7.2018 16:33)
Euroopan komission on määrännyt Googlelle 4,34 miljardin euron sakon yhtiön hakukoneen määräävää markkina-asemaa vahvistavien laittomien käytäntöjen vuoksi. Käytännössä kyse on siitä, että Google ....
3 kommenttia
Spotify muutti välimuistin tyhjentämistä – Ei pakota poistamaan ladattuja musiikkikappaleita Spotify muutti välimuistin tyhjentämistä – Ei pakota poistamaan ladattuja musiikkikappaleita (18.7.2018 06:48)
Spotify on tehnyt Android- ja iOS-sovelluksiinsa viimeisten viikkojen aikana pienen muutoksen, mutta se helpottaa monen kuuntelijan elämää ratkaisevasti. Ainakin arjessa on yksi ensimmäisen ....
1 kommentti
Virtuaalilasit ottavat harppauksen eteenpäin – Vain yksi johto riittää Virtuaalilasit ottavat harppauksen eteenpäin – Vain yksi johto riittää (18.7.2018 06:30)
Seuraavien sukupolvien VR-lasien käyttömukavuus voi olla täysin toista luokkaa kuin nykyään, sillä VirtualLink-konsortio on esitellyt uuden USB-C-liitäntään pohjautuvan standardin, joka mahdollistaa ....

Uutisarkisto