AfterDawn: IT-alan uutiset

Menikö Applella pupu pöksyyn Beats-kaupan suhteen?

Kirjoittaja Juha Tuppi @ 26.5.2014 19:56 Kommentteja (2)

Menikö Applella pupu pöksyyn Beats-kaupan suhteen? Tuoreimpien tietojen mukaan Apple ei ole kovin innoissaan suunnittelemansa hankinnan saamasta julkisuudesta.
Raportoimme toukokuun alussa useiden lähteiden kertoneen Applen harkitsevan musiikkilaitteita ja -suoratoistopalveluja tarjoavan Beats Electronicsin hankkimista huimaan 3,2 miljardin dollarin hintaan. Lähteiden mukaan neuvotteluissa oltiin jo pitkällä ja muun muassa Beatsin toimitusjohtajalle Jimmy Iovinelle kaavailtiin paikkaa Applen toimitusjohtajan Tim Cookin erityisneuvonantajana.

Tästä on nyt kuitenkin kulunut jo yli kaksi viikkoa, eikä kaupan varmistumisesta ole saatu enempää tietoja. Billboard-sivuston haastattelemien asiasta perillä olevien tahojen mukaan Apple ei ensinnäkään katsonut hyvällä kauppasuunnitelmien paljastumista ennen aikojaan, mutta suorastaan raivostui Tyrese Gibsonin Facebookissa julkaisemasta videosta, jossa yksi Beatsin perustajista, hiphop-tähti ja tuottaja Dr. Dre kehuu värikkäin sanankääntein olevansa "ensimmäinen hiphop-miljardööri".


Toisaalta mikäli väitetty kauppahinta pitää paikkansa, kyseessä olisi Applen kaikkien aikojen suurin yrityshankinta, joten IT-jättiä tuskin voinee syyttää turhasta varovaisuudesta. Jäämme siis odottamaan mielenkiinnolla asian ratkeamista.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  

2 kommenttia

126.5.2014 20:39

Vaikea kyllä nähdä, että mitä Apple saa / olisi saanut tästä kaupasta.

227.5.2014 00:34

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Uutinen:
yksi Beatsin perustajista, hiphop-tähti ja tuottaja Dr. Dre kehuu värikkäin sanankääntein olevansa "ensimmäinen hiphop-miljardööri".
Mitenköhän suu pannaan, jos kauppa peruuntuukin? Vahingoniloisena ihmisenä sitä nyt hieman toivon. Ei saa nuolaista...

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto